Sådan resynkroniseres en Wii

Wii er Nintendos nyeste hjemmevideospilsystem. Hvad der gør det unikt er, at det har fjernbetjeninger (kaldet Wiimotes) i stedet for controllere med ledninger. Disse Wiimotes skal synkroniseres med Wii-systemet for at fungere korrekt. Nogle gange på grund af batterifejl eller inaktivitet synkroniseres en Wiimote ikke længere med systemet. Ved at følge disse nemme trin vil du kunne synkronisere din Wii igen.

Tænd for Wii. Den første skærm er den sorte skærm "Sund og sikker", som du normalt skal trykke på "A" på fjernbetjeningen for at komme forbi. I dette tilfælde skal du ikke trykke på "A."

Ryd alle synkroniserede fjernbetjeninger. Chancerne er, at du har flere fjernbetjeninger, og nogle af dem kan stadig synkroniseres op til systemet. Åbn dækslet til hukommelsesstikket lige under diskdrevet. Der vil være en rød "SYNC" -knap. Tryk og hold denne nede i 15 sekunder. Dette rydder alle synkroniserede fjernbetjeninger.

Åbn derefter batterikassen på fjernbetjeningen. Du vil se en rød knap ved siden af ​​batterierne. Dette er synkroniseringsknappen til fjernbetjeningen.

Tryk på og slip SYNC-knappen på ensålen. Tryk derefter på og slip synkroniseringsknappen på controlleren. LED-lysene på fjernbetjeningen skal begynde at blinke. Når blinket er færdigt, og kun en af ​​lysdioderne på fjernbetjeningen lyser (betyder, om fjernbetjeningen er synkroniseret til "afspiller" 1, 2, 3 eller 4), er synkroniseringsprocessen afsluttet.

Hvis der ikke lyser nogen på fjernbetjeningen, skal du tage batterierne ud og lade dem være ude i to til tre minutter. Dette rydder fjernhukommelsen. Når tiden er gået, skal du sætte batterierne i igen og følge trin 1 til 4 igen.

Tips

Sørg for, at alle batterier er fulde. Hvis batterierne er tomme, synkroniseres fjernbetjeningen ikke, da den ikke har strøm.

Advarsler

Hvis fjernbetjeningen stadig ikke synkroniseres, når du har taget batterierne ud, skal du prøve at synkronisere en anden fjernbetjening. Hvis en anden fjernbetjening synkroniseres, kan den originale fjernbetjening blive beskadiget. Hvis ingen fjernbetjeninger synkroniseres, kan konsollen blive beskadiget.