Indtast det britiske pund symbol i Mac OS X

£ - Indtastning af symbolet for det britiske pund sker ved at trykke på Option + 3 i Mac OS X.

Tastetryk for indtastning af pund symbolet (eller quid symbolet) er standard på alle Mac-tastaturer fra USA, men i en anden nation med et andet tastaturlayout kan tastaturgenvejen afvige lidt, eller pund symbolet kan endda vises på tastaturet som dollaren underskrive det i USA med et amerikansk tastaturlayout til OS X.

£ - Hit Option + 3 for at skrive det britiske pund symbol på et Mac-tastatur, her er hvad quid-tegnet ser ud - £

For Mac-brugere med et amerikansk tastaturlayout er det nemt at huske, fordi 3-tasten er # POUND-symbolet, så med samme navn som det britiske pund-valutasymbol, det skal være nemt at huske. For de andre tastaturlayouter derude, er de forskellige pr. Land og region, se vores kommentarer under denne artikel for at finde ud af de nøjagtige tastetryk for at indtaste Pound-valutategnet på disse tastaturlayouter.

Dette burde komme til nytte næste gang du er i Storbritannien med din Mac! De fleste Mac-system skrifttyper vil have mulighed for at skrive det britiske pund symbol, men nogle af de mere avancerede eftermarkedsskrifter vil ikke kunne give £ pund symbolet korrekt.

For adgang til flere valutasymboler i OS X kan du bruge specialkaraktervisning på Mac og nemt skrive ud næsten ethvert valutasymbol. Der er også tastaturgenveje til andre fælles valutaer, dog som yen, euro, dollar og som i dette tilfælde pund.