Symptomer på en dårlig overførselsrulle på en LaserJet

Laserprintere kan være et fremragende valg til både hjemmebrug og kontorbrug, og disse printere kan levere overlegen udskriftskvalitet til en overkommelig pris. Alligevel er det vigtigt for printerejere at være på udkig efter tegn på problemer, herunder faldende udskriftskvalitet, mærker på papiret og hyppig papirstop. Ved at identificere disse problemer kan tidlige printerejere sørge for, at deres enheder fortsat leverer fremragende service til en overkommelig pris pr. Side.

Mærker på papiret

Når overførselsrullen begynder at fejle, vil et af de første tegn på problemer være sorte striber på papiret. Hvis du bemærker sorte mærker på siderne af dine udskrifter, er chancerne for, at din LaserJet-printer har en overførselsvalse, der er begyndt at blive slidt. Disse sorte mærker ligner dækbaner, så hvis du ser den type mønster, er det vigtigt at bestille en udskiftningsoverførselsvalse og installere den så hurtigt som muligt.

Udskrivning, der let gnides af

Når blækket gnides af de færdige udskrifter, er det ofte et tegn på en dårlig fuseringspatron, men dårlig blækvedhæftning kan også være et tegn på en dårlig overførselsrulle. Hvis du allerede har kontrolleret fikseringspatronen og fundet den i orden, er det en god ide at se på overførselsvalsen som en mulig kilde til problemet.

Hyppig jamming

Da overførselsrullen fortsætter med at mislykkes, kan den ikke længere trække papiret gennem printerstien, som det skal. Hvis du har bemærket hyppig fastklemning, kan overførselsrullen skyldes. Printerejere bør bestemt overveje overførselsvalsen som en mulig årsag, hvis fastklemningsproblemet ledsages af andre symptomer som f.eks. Udskrivning, der gnides af siden, eller sorte striber pludselig vises på den udskrevne side.