Bloker og administrer IP-blacklists nemt med PeerGuardian til Mac OS X

PeerGuardian er et gratis open source-værktøj, der gør det muligt for dig nemt at blokere stort antal IP-adresser i Mac OS X. Den opretholder automatisk en intern IP-blacklist for at blokere IP'er, der anses for at være usikre eller tvivlsomme, og giver også mulighed for flere IP-lister med evnen at blokere hele protokoller. Andre funktioner omfatter logning og vedligeholdelsesværktøjer for at se, hvad der præcist er blokeret. Mange bruger PeerGuardian i forbindelse med en omfattende ekstern IP-sortliste, når de bruger P2P-fildelingsprogrammer og netværk for bedre at bevare deres sikkerhed og privatliv.

Mange Mac-brugere er overrasket over at bemærke, at Apple.com er en blokeret IP i PeerGuardian IP-listen, men HTTP- og FTP-trafik fra Apple.com vil strømme gennem fine (dvs. websteder, softwareopdatering, Apple-webtjenester, iCal osv.) . Dette kan medføre nogle problemer med andre Apple-tilgængelige servere, dog som .Mac-mail, noget iChat-trafik og Network Time Protocol. Selvfølgelig kan du manuelt redigere IP-bloklisten og fjerne Apple helt, hvis dette er for restriktivt for dine behov.

Hvis du er en tung P2P-bruger, vil du sandsynligvis drage fordel af at downloade og installere PeerGuardian.

PeerGuardian udvikler hjem
Download PeerGuardian til Mac OS X nu


PeerGuardian er også tilgængelig som en gratis download til Windows og Linux, hvis du gerne vil installere den på andre platforme.