Sådan finder du nogens MySpace Friend ID med deres URL

MySpace-ven-ID'et forveksles ofte med forfængelighedens URL. Forfængelighedens URL er navnet eller nummeret efter "MySpace.com/", der bruges til at få adgang til personens profilside. Ven-id'et er ikke så tydeligt mærket som forfængelighedens URL, men det er stadig nemt at finde. Det er ikke nødvendigt at være venner med den person, der finder vennens ID. Du kan også finde ven-id'et, hvis personens profil er privat.

Trin 1

Besøg personens MySpace-profilside. Hvis du har forfængelighed URL, kan du indtaste den i din browsers adresselinje. Du kan også udføre en søgning ved at klikke på "Find venner" i navigationslinjen. Det er ikke nødvendigt at have en konto for at bruge dette værktøj. Klik på personens profilnavn for at besøge hendes profilside.

Trin 2

Vent på, at profilsiden indlæses. Rul med musen over et link i deres profil (for eksempel "Pics", "Playlists" eller "Videos"). Højreklik på din mus, og vælg "Kopier linkplacering."

Trin 3

Åbn dit tekstbehandlingsprogram. Højreklik og vælg "Indsæt" for at indsætte adressen. Se nøje efter udtrykket "friendid =" i adressen.

Skriv de cifre, der følger, ned. Cifrene, der følger "friendid =", repræsenterer personens MySpace-ven-id.