Sådan konverteres videofiler til PS3-format

Playstation 3 (PS3) spiller mange videofilformater, men den understøtter ikke ethvert format. Hvis du vil afspille en videofil på din PS3, skal den være kodet i et format, som PS3 læser. Der er et antal videokonverteringsprogrammer til rådighed, der konverterer videofiler til PS3-understøttede formater. Xvid4PSP, tsMuxeR og MP4 Converter er tre muligheder. Xvid4PSP er den enkleste at bruge, mens tsMuxeR er mere teknisk. MP4 Converter bruger et velkendt Windows-interface.

Trin 1

Download og installer et videokonverteringsprogram. Se afsnittet Ressource for links.

Trin 2

Åbn dit valgte konverteringsprogram.

Trin 3

Indlæs videofilen i konverteringsprogrammet. I tsMuxeR skal du klikke på fanen "Input" øverst i vinduet og derefter klikke på knappen "Tilføj" i højre side. Knappen "Tilføj fil" i MP4 Converter er i venstre side af den blå bjælke nær toppen af ​​vinduet. I Xvid4PSP skal du klikke på knappen "Åbn" øverst i vinduet. Gennemse den fil, du vil konvertere, og dobbeltklik på den.

Trin 4

Indstil dit videooutputformat til AVI i Xvid4PSP ved at klikke på rullemenuen "Format" og vælge "AVI." Hvis du bruger tsMuxeR, skal du klikke på indstillingen "MT2S muxing" i feltet "Output". I MP4 Converter skal du vælge filen i hovedvinduet, klikke på rullemenuen "Profil" og vælge et hvilket som helst format fra listen, der ender med .mp4 eller .avi.

Klik på "Encode" -knappen i Xvid4PSP eller på knappen "Start muxing" i tsMuxer for at konvertere videofilen til et PS3-understøttet format. Klik på knappen "Konverter" i MP4-konverterings blå værktøjslinje, hvis du bruger dette program.