Sjove aktiviteter for 10-årige børn

Stedfortræder at bruge timer på Internettet og foran fjernsynet med sjove festspil til en gruppe 10-årige børn. Når du planlægger en sammenkomst eller fest for 10-årige børn, skal du undgå kedsomhed og introducere ukendte ansigter ved at lade børnene deltage i aktiviteter. Tildeling af små præmier til spilvindere vil tilskynde til deltagelse.

Alfabet Dyrespil

Lad alle børnene sidde i en cirkel og vælg en spiller, der skal gå først. Spilleren skal sige navnet på et dyr, der begynder med bogstavet "A", såsom ant eller antilope. Hvis spilleren siger “ant”, skal den næste spiller i cirklen sige et navn, og det starter med det sidste bogstav i ordet. Den spiller kunne sige "skildpadde" eller "tarantula." Hver spiller skal sige navnet på et dyr, der starter med det sidste bogstav i det dyr, der er sagt af spilleren foran ham. Du kan spille dette som en aktivitet for sjov eller eliminere spillere, hvis de ikke kan tænke på et ord. Den sidste spiller, der står, vinder spillet.

Baglæns skjul og søg

Vælg en spiller, der skal være "det", og få alle de andre spillere til at skjule deres øjne. Spillerne skal tælle til 100, mens "det" finder et skjulested. Når spillerne tæller til 100, kan de alle begynde at lede efter "det". Hvis en spiller finder “det”, skal han gemme sig med ham. Hver spiller, der finder "det", skal komme på skjulestedet hos ham. Den sidste spiller, der finder "det", er "det" -spilleren til det næste spil.

Svamp stafetløb

Opdel spillerne i hold på to, og giv hvert hold en svamp. Marker en startlinje og målstregen ca. 25 meter fra hinanden. Anbring en spand fuld af vand til hvert hold ved startlinjen og en tom spand til hvert hold i målstregen. Når du siger "Race", skal den første spiller i hver holdlinje dyppe svampen i vand og løbe mod hendes holdspand. Hun er nødt til at presse så meget vand som muligt i sin holdspand fra svampen. Når hun har klemt svampen ud, kan hun køre svampen til den næste spiller i køen. Det første hold, der fylder deres holdspand med vand, vinder spillet.

Flydende bolde

Giv hver spiller et sugerør og en ping-pong eller miniature polystyrenskumkugle. Bed børnene om at blæse gennem halmen og skabe en luftstrøm. Mens han blæser, placerer hver spiller en bordtennis- eller skumkugle på den direkte luftstrøm. Dette får bolden til at flyde i luften. Når børnene har øvet lidt, skal du have en konkurrence om, hvem der kan få deres bold til at flyde længst.