Gul skærm på iPhone 7? Her er Fix!

Nogle iPhone 7 og iPhone 7 Plus skærme vises meget gule eller i det mindste synes at vise et meget varmere farvespektrum end hvad mange mennesker var vant til på en tidligere iPhone-skærm. Hvis din nye iPhone har en gul skærm eller et varmere skærmbillede, viser vi dig, hvordan du hurtigt kan korrigere iPhone-skærmen og fjerne enhver gul skærmfarve.


Før du går videre, indse, at du ved nogle lejligheder vælger tidligere iPhone og iPad-enheder har haft en gul farvetone på skærmen, der tilsyneladende løser sig selv over en adskillige dagperiode. Det angiveligt skyldes, at et klæbemiddel på skærmen endnu ikke er helt tørret, hvilket kan kaste en let gul farve nuance på skærmen. Hvis dette er problemet, skal det løse sig bare ved at gøre andet end at vente et par dage for at limen tørrer. Overvej dette, før du justerer iPhone-farveskærmen, som vi dækker næste gang.

Denne gennemgang er vist med en helt ny iPhone 7 Plus, som utvivlsomt har en varmere skærm end en iPhone 6S Plus, der sammenlignes med. Men med en enkel farvefarvejustering kan du faktisk gøre det køligere eller blødere som ønsket.

Sådan farvekorrigerer du den gule skærm af iPhone 7 eller iPhone 7 Plus

På apparatet med det gule tonet eller usædvanligt varme display skal du gøre følgende:

  1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "Generelt" og derefter til "Tilgængelighed"
  2. Tryk på "Vis indstillinger" og tryk derefter på "Farvefiltre"
  3. Vend indstillingen "Farvefiltre" til ON-positionen
  4. Vælg "Color Tint" indstillingen fra filterlisten
  5. Juster nu nu farven til at være mindre gul ved at skubbe Hue-baren, flyt den rundt, indtil skærmen er tættere på farvetonen, du søger
  6. Skub filteret "Intensity" til en lav indstilling for at give en mere subtil farvekorrektion

Justering af farvetoneintensitet og nuance skal hurtigt give dig et display, der ikke har en gul farvetone eller varmere nuance. Du kan også nemt overdrive det og få en meget blå køler skærm eller en ultra varm skærm, men juster væk i henhold til din egen visuelle præference.

FØR: Gul skærm iPhone 7 Plus vs iPhone 6S Plus Side ved side

Du kan se et par forskellige eksempler på den gule skærm ved siden af ​​farvekorrektion, den almindelige farve iPhone 6S Plus er til venstre og gul tint. IPhone 7 Plus er til højre. Disse billeder blev taget med en iPhone 6 Plus, så de ikke bliver de mest fantastiske billeder i verden, men de demonstrerer den bemærkelsesværdige forskel i skærmvarmen:

AFTER: iPhone 7 Plus vs iPhone 6S Plus Side ved side

Her kan du se, hvordan iPhone 7-skærmen kan se ud efter farvekorrektion eller skiftning af farvetone via farvetone, som du kan se, at de nu er stort set identiske, hvis de er indstillet korrekt:

Du vil bemærke i dette billede, at iPhone 7 Plus sandsynligvis er alt for korrigeret for blåt, da skærmen til iPhone 6S Plus nu er gul.

Juster farvetonen selv, du kan se, hvordan det virker, og hvor følsomme farverne kan være.

Bemærk, at hvis den tidligere omtalte klæbende skærmlimtørring er lovlig (og ikke kun en langvarig rygte, der synes at recirkulere med hver iPhone og iPad lancering), så ser din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus-skærm nok ud sejligt køligere i et par dage, så du vil sandsynligvis gerne vende tilbage til farvefarveindstillingerne og enten slukke for funktionen eller justere den igen efter behov.

Muligheden for at justere farvetone på skærmbilledet iPhone (eller iPad) er en ny funktion til iOS 10, og det er virkelig ret flot, ligesom det kalibrere en skærm på Mac'en fungerer i ekspert tilstand med præcise farvejusteringer. Da justering af skærmens farvetone er lidt mere kølig, synes at gøre væk med denne gule skærmfarve, bliver du spekuleret på, om iPhone 7 og iPhone 7 Plus-skærmen kun var farvekalibreret til at være varmere til at begynde med. Tiden vil fortælle, for hvis det bare er en gullig skærmlims ting, vil den gå væk på egen hånd inden for kort tid.

Har din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus skærm en gul farvetone eller varmere nuance? Brugte du farvejusteringstipen til at rette den? Lad os vide i kommentarerne.