Hvordan kontrollerer jeg mit SIM-kortnummer?

SIM-kort er små kort, der indeholder de personlige oplysninger, der er gemt på din mobiltelefon. SIM står for Subscriber Identity Module, og alle telefoner på GSM-netværket (Global System for Mobile Communications) bruger disse kort. SIM-kort gør det meget nemmere at overføre telefoner, da du blot fjerner dit kort og skubber det ind i den nye telefon, og alle dine kontakter og andre personlige data overføres lige over. SIM-kortet hjælper også din tjenesteudbyder med at oprette forbindelse til din telefon til deres netværk.

Sluk for mobiltelefonen. Dette holder dine vigtige oplysninger sikre.

Vend telefonen, og skub batteridækslet af. Dette kan tage lidt pres, men tving det ikke, da det kan beskadige dækslet.

Fjern batteriet, og læg det til side. Du vil se SIM-kortet hvile under, hvor batteriet var. SIM-kortet ligner et lille kort med en guldchip foran. Undgå at røre ved guldchippen.

Tag SIM-kortet ud af slotten, og fjern forsigtigt alle klip, der holder det på plads. Vend kortet, og skriv nummeret på bagsiden ned. Dette er dit SIM-kortnummer.

Sæt SIM-kortet forsigtigt tilbage i dets slot, og fastgør det med de metalklemmer, du fjernede, mens du tog det ud.

Udskift batteriet, og skub batteridækslet tilbage på plads. Du kan nu tænde din mobiltelefon igen.

Tips

Afhængigt af din mobiltelefons design kan SIM-kortet muligvis være placeret et andet sted. Se din mobiltelefons manual for den nøjagtige placering af SIM-kortet i din særlige telefon.