Defekte iPhone 6 Plus-kameraer, der skal erstattes af Apple

Apple har lanceret et udskiftningsprogram for funktionsfejl bagkameraer på nogle iPhone 6 Plus-modeller. De berørte iPhone 6 Plus-enheder har et kamerakomponentfejl, der forårsager billeder og video taget med enhederne bagkameraet for at blive sløret, snarere end fokuseret. (Bemærk Apple kalder det bageste kamera på iPhones iSight-kameraet og frontkameraet et FaceTime-kamera). Ikke alle iPhone Plus-modeller er påvirket, og nogle iPhone 6 Plus-enheder med et reparationsberettiget serienummer synes at tage normale fokuserede billeder.


Officielt kaldet "iSight Camera Replacement Program for iPhone 6 Plus" kan brugere, der har enheden, kontrollere deres serienummer på en Apple-hjemmeside for at se, om de er berettiget til en gratis reparation af bagkamera, hvilket gøres ved at udskifte den fejlagtige kameraenhed . Apple anfører, at enhederne, der påvirkes af programmet, hovedsagelig blev solgt mellem september 2014 og januar 2015.

Det er hurtigt og nemt at afgøre, om din iPhone 6 Plus er berettiget til det gratis kamera reparationsprogram :

  • Hent iPhone 6 Plus serienummeret fra enheden ved at gå til Indstillinger> Generelt> Om
  • Gå til iSight Camera Replacement-webstedet på Apple.com og indtast dit serienummer for at kontrollere adgangen

Hvis du antager en iPhone 6 Plus med kameraet, falder det inden for det berørte serienummerområde, en meddelelse med angivelse af "Serienummeret du indtastede er berettiget til dette program. Vælg venligst en af ​​nedenstående servicevalg. " Vises og giver dig tre valgmuligheder for udskiftning af kamerakomponenten: Tag iPhone 6 Plus til en Apple Retail Store, ring til Apples tekniske support eller gå til en Apple-autoriseret serviceudbyder. Hver mulighed erstatter det defekte bagkamera gratis.

Hvis din iPhone Plus falder ind i det kvalificerede område og har problemer, er det en god idé at få det repareret af Apple gratis, selvom kameraet i øjeblikket tager normale passende fokuserede fotos - siden (opdatering: nogle brugere har rapporteret, at kun kameraer udstilling af problemer er fast, uanset serienummer. Det er muligt, at kameraet senere kunne fungere, og i så fald ville det være berettiget til reparation). Som tidligere nævnt reparerer Apple ofte andre funktionsdygtige komponenter samtidig med en høflighed, selv om det ikke på nogen måde er en garanti, og enhver enhed, der fungerer som følge af bruger misbrug eller skade, vil sandsynligvis ikke blive dækket af reparationsprogrammer.

Hvis du vil sende din iPhone til reparation, skal du ikke glemme at sikkerhedskopiere den først, helst til både iCloud og iTunes.

Graden af ​​bagkameraer, der ikke har fokuseret korrekt, synes at variere pr. Foretaget iPhone 6 Plus, men det kan variere fra svær manglende evne til at fokusere det bageste kamera overhovedet til mildt slørede billeder under forhold, hvor billedet taget skal være skarpt. Et eksempel på en sløret iPhone 6 Plus med et kamera, der er berettiget til gratis udskiftning, er vist nedenfor:

Et andet endnu mere ekstreme eksempel på et svigtende iPhone 6 Plus-bagkamera er vist nedenfor, og optager en utrolig sløret og mærkeligt ufokuseret video på en Apple Store, tilsyneladende taget før reparation blev tilbudt:

(Ovenfor uskarpt kamerabillede fra dig virkelig på OSXDaily.com, video fra en bruger på Apple Support Forums)

Apple anfører, at kameraets udskiftningsprogram vil fungere i tre år efter et første salg af iPhone 6 Plus.