Hvordan man bygger en restaurant i "The Sims 2"

Elementer, du har brug for

  • "The Sims 2" spil

  • "The Sims 2 Nightlife" udvidelsespakke

"The Sims 2 Nightlife" tilføjede flere nye ting og destinationer til basisspillet "The Sims 2", herunder et kvarter i centrum, biler og nye bygningsmuligheder. Nu, i stedet for at sende din sim til en restaurant, natklub eller bowlingbane, kan du opbygge og designe dine egne community-partier til dem. Restauranter i "The Sims 2 Nightlife" er ideelle steder for at prøve nye fødevarer, gå på datoer eller venlige udflugter eller bare møde nye sims.

Vælg en passende størrelse parti til restauranten. Når du har klikket på knappen "Partier og huse" på kontrolpanelet, skal du vælge en partistørrelse, der er stor nok til at rumme din bygning og enhver landskabspleje eller udendørs genstande, du gerne vil tilføje. Når du har valgt en partistørrelse, skal du placere den i en hvilken som helst del af det kvarter, du vælger.

Opret bygningen. Du kan starte med enten at lægge gulve eller tilføje et fundament, hvis du vil have bygningen højere end jordoverfladen. Tilføjelse af et rummeligt spiseplads og badeværelser vil være mere praktisk for din sim og forbedre deres miljøscore, mens de er på partiet. Husk også at give plads nok til et køkken og et hoveddørområde, hvor din sim mødes og sidder af en restauranthilsen.

Dekorer det indvendige af restauranten. En komfur til kokken og podiet til restauranthilsen er afgørende for restaurantens funktionalitet. Når du har tilføjet disse emner, kan du begynde at dekorere interiør som at tilføje gulve, tapet, belysning og vinduer. Hvis du tilføjer badeværelser til din restaurant, skal du sørge for at udpege hvert badeværelse med de passende kønsspecifikke døre. Alle disse varer kan findes i afsnittene "Byg" og "Køb" på kontrolpanelet.

Tilføj landskabspleje, hvis du vælger. Træer, buske og blomster såvel som hegn, porte og trapperækværk findes alle i afsnittet "Byg" og tilføjer visuel appel til partiet. Udendørs genstande som bænke, vand springvand, borde, stole og gynger kan også bruges til at dekorere partiet. Græs- og jordplanering kan ændres for at få partiet til at se grønnere ud eller for at tilføje bakker og damme.

Tips

Tilføjelse af portrætter og borddekorationer øger også din sims miljøscore og tilføjer visuel appel til det indre af din restaurant.

Advarsler

Hvis du brugte et fundament til din bygning, skal du ikke glemme at tilføje forbindelsestrapper til indgangs- eller udgangsområdet på din restaurant.