Sådan får du maksimal FPS på "Minecraft"

"Minecraft" er et populært uafhængigt udviklet pc-sandkassespil, der i øjeblikket er i sin beta-fase. "Minecraft" kombinerer bygning af sandkasse, udformning og kampelementer i en 3D-blokbaseret verden. På trods af sin enkle grafik er "Minecraft" et ressourceintensivt spil, og spillere med lave frames per sekund (FPS) -hastigheder kan opleve hakket animation og har svært ved at interagere med spilobjekter. Heldigvis er der flere trin, som spillere kan tage for at maksimere FPS-priser for jævn gengivelse og spil.

Skru ned din gengivelsesafstand. Tryk på Escape-tasten for at åbne menuen "Options" i spillet. Klik på knappen markeret "Render Distance" for at ændre indstillingen. Klik på knappen, indtil den viser teksten "Render Distance: Tiny."

Sænk din grafiske indstilling. I den samme "Indstillinger" -menu skal du klikke på knappen mærket "Grafik" for at ændre indstillingen fra "Fancy" til "Fast". Dette vil sænke grafikkvaliteten og give dem mulighed for at gengive hurtigere.

Luk andre programmer. At have andre programmer, der kører i baggrunden, kan påvirke dine FPS-priser betydeligt. Afslut eventuelle unødvendige programmer for at frigøre yderligere systemressourcer.

Slå anti-aliasing fra. Kontroller dine grafikkortdrivere, og sørg for, at anti-aliasing-funktionen er deaktiveret i de globale indstillinger.