Brug iPhone Lost Mode til fjernlåsning af en manglende enhed

Lost Mode er en fremragende funktion af Find My iPhone, som giver dig mulighed for at låse en iPhone på en ekstern måde med en adgangskode og en besked på skærmen, hvilket gør enheden ubrugelig i "Mistet tilstand", indtil adgangskoden er indtastet korrekt. Gør denne funktion endnu bedre, er muligheden for at vælge et telefonnummer til den låste enhed og kalde det nummer bliver det eneste handlingspunkt på låseskærmen på iPhone, mens det er i tabt tilstand. Teoretisk kan dette betyde forskellen mellem at have din iPhone vendt tilbage til dig eller ej, og det er meget nemt at bruge.

Hvis du vil bruge Lost Mode - eller har mulighed for at bruge det, skal du i fremtiden - du skal have et gyldigt Apple ID med iCloud konfigureret, og Find My iPhone slået til i Indstillinger på iPhone. Enheder, der kører iOS 6 og iOS 7, har fuld understøttelse af tabt tilstand med fjernlåsning, meddelelser, nummeropkald, fjerntørring og kortlægning, mens iOS 5 er begrænset til bare låsning. Hvis du antager, at du opfylder disse relativt basale krav, kan du bruge funktionen Mistet tilstand til fjerntliggende låsning af en iPhone med en skærmbesked, ring tilbage til telefonnummer og en adgangskode.

Aktivér Lost Mode til Fjernlås en iPhone med et Message & Call Back Number

Klar til at sætte en manglende iPhone i tabt tilstand? Her er hvad du skal gøre, eller hvordan du tester det selv med din enhed:

  1. Åbn en webbrowser og besøg iCloud.com, log ind ved hjælp af dit Apple ID
  2. Vælg "Find My iPhone" fra ikonlisten, når du er logget på iCloud.com
  3. Vælg "Mine enheder" i topmenuen, og vælg enheden for at placere i Lost Mode, eller vælg enheden på kortet vist på skærmen
  4. Vælg "Lost Mode" fra de tre knapper
  5. Indtast et telefonnummer, du kan kontaktes med - dette bliver den eneste mulighed, der er tilgængelig på iPhone låseskærmen (bortset fra at låse den op med en adgangskode)
  6. Vælg "Næste", og indtast en besked, der vises på låseskærmen på iPhone i Lost Mode
  7. Vælg nu "Udført" for at aktivere Lost Mode, fjern låse enheden med den ovennævnte meddelelse og kontakt telefonnummer

IPhone vil nu blive placeret i "Lost Mode", med meddelelsen indtastet i det sidste trin vist på låseskærmen. Telefonen er nu ubrugelig, bortset fra to muligheder: Enhver kan trykke på "Ring" for at ringe til det nummer, der er indtastet i det foregående trin, eller en person kan svinge til kodeordskærmen og indtaste adgangskoden til enheden, hvis de ved det (som dig, hvis du antager du har fundet den enhed, der var tabt). Her er hvad en Lost Mode iPhone vil se ud, hvis nogen tænder på skærmen:

Enheden forbliver låst, indtil den rigtige adgangskode er indtastet. Koden, der kræves, vil være den samme, som blev konfigureret af dig under den indledende låseskærm adgangskode opsætningsproces.

iCloud og Find My iPhone vil også sende dig e-mail-opdateringer, hvis enheden er blevet placeret i Lost Mode med tid og dato for, hvornår den først blev aktiveret, og du vil også modtage opdateringer, hvis enheden er blevet låst op med adgangskoden:

Du kan fortsætte med at overvåge iPhones fysiske placering på kortlægningsfunktionen via Find My iPhone med iCloud.com, den vil blive synlig, så længe enheden er tændt og inden for GPS eller mobilområdet. Hvis du tabte enheden, og du bemærker på kortet, at den er på et sted, hvor du genkender, kan du bruge en anden funktion til at gøre iPhone til at afspille en høj "pinging" biplyd fra højttaleren, hvilket hjælper med at finde en enhed, der er gået mangler fra noget som at blive klemt i en sofa pude eller faldt bag nogleones skrivebord. Bemærk, at selvom enheden går ud af et dækningsområde, eller hvis batteriet dør og derefter genoplades eller genstartes, forbliver iPhone i "Lost Mode", indtil den rigtige adgangskode er indtastet.

Der findes en endelig sikkerhedsforanstaltning, hvis du tror, ​​at iPhone (eller en anden iOS-enhed) ikke kan genoprettes, enten på grund af tyveri eller på grund af at være tabt i en unik situation: Fjern sletning. Ved hjælp af fjerntørring kan du fjernt fjerne alt fra iPhone (iPad / iPod), som i det væsentlige ødelægger alle personlige data og apps fra enheden, forhindrer uautoriseret adgang til dine personlige ting, e-mails, noter, fotos osv. Fjerntørring er ekstremt Praktisk, hvis det er nødvendigt, men fordi det fjerner alt, er det virkelig bedst forbeholdt ekstreme situationer, som et apparatstyveri.

Dette er virkelig en fantastisk måde at beskytte og hjælpe med at spore en manglende iPhone, og det gør det også til et værdifuldt tyveri værktøj. Selvom det primært er nyttigt for iPhone, virker det næsten ens for iPad og iPod touch, selv om de to sidstnævnte enheder vil være uden funktionen "Call", da de ikke har mobiltelefonfunktioner. Ikke desto mindre beholder de evnen til at låse enheden på en ekstern måde og spore den på et kort, hvis enheden er nær wi-fi og også har mulighed for at fjerne deres data på afstand, hvis det anses for nødvendigt.