Download lydspor fra Web Video nemt med Evom til Mac

Evom er en fantastisk gratis Mac app, der konverterer video til lydspor og lader dig nemt downloade lyden af ​​flash-film fra internettet til din Mac. Grænsefladen er pæn og enkel, du kan bare trække en URL eller en fil i appen, og videoen downloades og konverteres til dig, hvilket giver dig lokalt filsystem adgang til lyden af ​​en kildevideo. En almindelig brug for værktøjer som dette gør interessante webvideoer til lydspor og podcasts, som f.eks. En konferencesamtale, men du kan også forestille dig andre brugssager. Nu er det netop det, jeg synes, måske den bedste del af denne app; Du kan nemt downloade video og bare gemme lydsporet som en mp3-fil, så du kan afspille den i iTunes på en Mac eller pc eller kopiere den til en iPhone eller iPad for at lytte i Music-appen. Dette er fantastisk til det ovennævnte konferencens præsentationseksempel, en interessant video, eller endda noget som en lydlære, du nyder, men du kan ikke spore den ned ellers.

Sådan downloades lydspor og sange med Evom

Sådan downloader og konverterer du en video til en sang ved hjælp af Evom på Mac:

  1. Først download Evom her fra udviklerens hjemmeside, det er gratis
  2. Start Evom, og åbn derefter en webbrowser til URL'en for den video eller lyd, du vil konvertere
  3. Træk videoens URL til Evom fra webbrowseren
  4. Vælg 'iTunes' og klik på 'Gem som lyd kun (mp3)'
  5. Klik på "Konverter" for at starte konverteringsprocessen

Evom vil derefter downloade videoen fra internettet, du vil se fremdriftsfelterne i Evom, da appen overfører og konverterer kilde-URL'en.

Når du er færdig, skal du så hente og konvertere lyd til MP3-format og automatisk importere det til iTunes. Med lydsporet i iTunes kan du overføre det til din iPhone, eller bare nyde det lokalt på en computer.

Som du måske har bemærket, er standard importeret til iTunes, men der er andre tilgængelige muligheder, som f.eks. At gemme filen til en mappe på Mac'en, eller konvertere den til YouTube eller Apple TV-kompatible formater.

Du har naturligvis brug for en aktiv internetforbindelse til at bruge værktøjer som Evom, selvom medierne er lokaliserede, kan du lytte til lydspor offline.

Evom er faktisk meget mere end bare en måde at downloade webvideoer og sange, det konverterer og gemmer de fleste video- og lydformater, du smider på det også. Det er en god app, nem at bruge, og gratis er en fantastisk pris.

Der er andre måder at opnå et lignende resultat på. Du kan f.eks. Downloade Flash-videoer til din Mac med bare Safari, men Evom er flot, fordi det også konverterer videofilen til et format, der er kompatibelt med iTunes, og dermed din iPhone, iPad eller hvad som helst. Det er også lettere for de fleste brugere at stole på en simpel tredjeparts træk-og-slip-app end at gå med en mere kompleks rute, men lad dem bruge den metode, der passer bedst til dit tekniske færdighedsniveau.

Tjek det selv, hvis du har brug for et enkelt værktøj til at hente lydspor fra internettet og downloade dem til din lokale Mac, eller måske kopiere dem til en iPad eller iPhone, fungerer det ganske godt til det formål.

Kender du til andre interessante værktøjer til at konvertere webmedie til lokale lydspor? Del dine tips, forslag og ideer i kommentarerne nedenfor!