Sådan downloader du en video fra et websted & kopierer og indsætter webadresserne

Mange online video-websteder inkluderer ikke en mulighed for brugere at downloade en kopi af videoen direkte. Men der er mange online video-downloadede websteder, der findes specifikt for at muliggøre download af online-videoer. For at kunne bruge disse websteder til at downloade en video, skal brugerne først vide, hvordan man kopierer og indsætter video-URL'erne.

Trin 1

Åbn en webbrowser, og indlæs en onlinevideo. Dobbeltklik på adresselinjen øverst i webbrowseren for at vælge videoens URL.

Trin 2

Højreklik på den valgte URL, og klik derefter på "Kopier" fra den kontekstmenu, der vises. URL'en gemmes nu på udklipsholderen.

Trin 3

Gå til et websted, der downloader en video, såsom ClipNabber, VideoDL eller File2HD. Højreklik på det tomme URL-tekstfelt, og vælg "Sæt ind" i genvejsmenuen for at indsætte video-URL'en fra udklipsholderen.

Klik på knappen "Nab", "Get It" eller "Get" for at se downloadlinket til videofilen. Højreklik på linket til download af video, og vælg "Gem som" for at downloade filen til harddisken.