Mac Fejl 10810

Programmet Finder.app kan ikke åbnes. -10.810

Jeg løb for nylig i den ubehagelige 10810 fejlkode og kunne ikke finde nogen løsning uden genstart. Fra hvad jeg har samlet ved at søge rundt på nettet, opstår Fejl 10810, når Launch Services-rammen har en form for nedbrud, hvilket forårsager, at Mac OS X-kernen løber tør for ledige tråde, for at flere processer kan lanceres. I tilfælde af at en eller anden proces har fået fejl og er i en uendelig loop af lancering og hængning af tråde, vil dette medføre en temmelig dejlig spærring af fejldialogbokse (se skærmbillede nedenfor).

Hvis du begynder at få Error 10810 i OS X, vil du sandsynligvis ikke kunne starte en anden applikation (Finder inkluderet), og det bedste du kan gøre er at genstarte din Mac. Ja, genstart af Mac'en vil afhjælpe fejlen - ligesom lame, men det virker.

Hvis du løbende plages af denne fejl, kan du bruge nogle buggy-software, der starter sig i en gazillion-tråde, der får Mac OS X til at freak out.

Hvis nogen har yderligere oplysninger eller fejlfindingstips vedrørende denne fejl, er du velkommen til at chime i.

For hvad det er værd at simpelthen dræbe og genstarte Finder, var det ikke tilstrækkeligt i min erfaring at løse fejlen, hvorfor en fuldstændig genstart af Mac'en var nødvendig.