Sådan digitaliseres Microfiche

Før computere blev meget af det skrevne materiale, som biblioteker og virksomheder ønskede gemt, gemt på mikrofiche. Disse film, der fangede tidsskrifter, aviser og regnskabsdokumenter, lagrede papiret som billeder. I det væsentlige tog en mikrofiche-maskine et billede af hver side og lagrede det som film. En anden maskine udvidede derefter billedet, så folk kunne læse det med småt. I dag kan du dog konvertere mikrofiche-billeder til digitalt indhold, hvilket gør det lettere at scanne billederne og finde den nøjagtige side, du har brug for, i et dokument.

Trin 1

Identificer den type mikrofiche, du skal digitalisere. De mest almindelige typer inkluderer COM, som er en computeroutput mikrofiche, der indeholder et stort antal rammer, hvor billederne er opstillet med lige store afstand; 16 mm og 35 mm, en kappet mikrofiche, hvor filmen er opstillet på et 3x5-kort; trin-og-gentag fiche, hvor billederne er opstillet og fordelt med lige store afstand på kortene; og genskrivelig mikrofiche, som er positive billeder, der kan slettes.

Trin 2

Find et firma, der digitaliserer dataene for dig. Udstyret er alt for dyrt, og processen er for kompleks til, at en enkelt person eller virksomhed kan købe og digitalisere film selv. Find et firma i nærheden af ​​dig ved at besøge dit lokale bibliotek eller universitetsbibliotek og spørge, hvor du kan finde et firma, der digitaliserer mikrofiche.

Trin 3

Kontakt firmaet for en prisskala. De fleste virksomheder opkræver billedet, men nogle er muligvis villige til at opkræve et antal billeder, hvis du har til hensigt at konvertere masser af mikrofiche. Kontakt dem via deres hjemmeside ved at finde dem i telefonbogen eller ved at få nummeret fra nogen på dit lokale bibliotek eller universitetsbibliotek.

Giv din mikrofiche til virksomheden. De konverterer mikrofiche og returnerer originalerne og digitaliserede versioner til dig. Hvor lang tid det tager at digitalisere dine billeder afhænger af typen af ​​mikrofiche, den mængde du giver virksomheden og kvaliteten af ​​den digitalisering, du har anmodet om.