Sådan stopper du satellitregnfade

Det kan være meget frustrerende, når du ser dit yndlings-tv-show, og signalet pludselig afbrydes af vejret. Regn falmer er hvad der sker, når regn kommer i vejen for, at parabolen modtager et stærkt nok signal fra satellitterne. Som et resultat er digital forvrængning alt, hvad du får på dit tv-apparat. Det er ikke muligt helt at stoppe regnblegning fra at påvirke din tallerken, men der er trin, du kan tage, der hjælper med at eliminere regnblegning.

Trin 1

Gå ind i opsætningsmenuen og få adgang til skålens pegemulighed. Vælg signalstyrkemåleren, og kontroller din signalstyrke. Hvis den er under 90, skal du justere din skål ved at flytte den til højre eller venstre for at få det bedst mulige signal. Hvis du ikke kan få en signalstyrke på 90 eller højere på dit sted, skal du justere din skål til det stærkeste signal.

Trin 2

Køb et parabol-regnbeskyttelse hos din lokale elektronikbutik, og installer det på din parabol. Dette forhindrer regnen i at forstyrre satellitens signal.

Trin 3

Køb en dåse med satellit-regnfade-løsning, og anvend den på din parabol. Dette vil afvise regnen fra din tallerken og hjælpe med at fjerne regnblegning.

Installer en større parabol med mere overfladeareal for at samle et stærkere satellitsignal. Hvis du befinder dig et sted, hvor regnblegning er meget almindelig, kan du købe en regnblegefad, der behandles mod regnblegning.