Sådan Print til PDF på iPhone med 3D Touch

Du kan gemme næsten alt som en PDF fra iPhone, alt hvad du behøver, bruger et lidt kendt 3D Touch-trick, der kun er tilgængeligt i Deling-actionmenuer. I det væsentlige giver dette trick dig mulighed for at udføre iOS-ækvivalenten af ​​Print til PDF, som du ville se på desktoppe som en Mac eller Windows-pc, undtagen det er i den mobile iOS-verden og tilgængelig for iPhone-brugere med 3D Touch-enheder.


Du kan udføre Print til PDF-tricket i iOS fra næsten enhver app, så længe den har knappen Deling og kan teoretisk udskrive fra den. Dette omfatter Safari, Sider, Noter og andre apps, som du forventer at have denne funktion. Til demonstrationsformål her vil vi gennemgå dette med Safari, hvor vi vil bruge udskriften til PDF-trick på en webside.

Sådan Print til PDF på iPhone med 3D Touch

Dette trick virker det samme for at gemme næsten alt som en PDF ved at bruge printfunktionen i IOS, sådan fungerer det:

  1. Åbn Safari (eller en anden app, du vil udskrive til PDF fra), og gå til, hvad du vil gemme som en PDF-fil
  2. Tryk på knappen Deling-handling, det ser ud som en firkant med en pil, der flyver ud af den
  3. Tryk nu på "Udskriv"
  4. Udfør derefter et 3D Touch-firma på forhåndsvisning af første side for at få adgang til den hemmelige udskrivning til PDF-skærmoption, dette åbnes i et nyt preview-vindue
  5. Tryk igen på knappen Delingshandling på dette nye Udskriv til PDF-skærm
  6. Vælg at gemme eller dele dokumentet som PDF - du kan udskrive til PDF og sende det via meddelelser, e-mail, AirDrop, kopiere det til dit udklipsholder, gem den udskrevne PDF til iCloud Drive, tilføj den til DropBox, importer den til iBooks, eller nogen af ​​de andre muligheder, der er tilgængelige i deling og gemme handlinger

Din nytrykte PDF-fil vil være tilgængelig, uanset hvad du har delet eller gemt PDF-filen. Jeg vælger typisk at udskrive PDF'en og gemme den i iCloud Drive, men hvis du planlægger at sende den til en anden person via Beskeder eller e-mail for at få en underskrift på dokumentet eller noget lignende eller sende med AirDrop fra iPhone eller iPad til en Mac, du kan også nemt gøre det.

Evnen til at udskrive til PDF er meget populær og meget udbredt, så det er lidt af et mysterium om, hvorfor iOS har denne funktion gemt bag en hemmelig 3D Touch gestus i Print-funktionen, snarere end tilgængelig som et indlysende menupunkt i Print menuer som Print til PDF er på en Mac. Så vidt jeg kan fortælle, er der absolut ingen åbenlyst at foreslå, at denne funktion eksisterer overhovedet, og det er grundlæggende skjult, hvilket er lidt underligt, givet hvor nyttigt det er at gemme ting som websider eller dokumenter som PDF-filer. Men nu du ved, at det eksisterer, kan du udskrive til PDF, så du kan glæde dig, lige fra din iPhone. Måske vil en fremtidig version af iOS gøre dette fantastiske trick lidt mere indlysende, vi får se.

For at få denne pdf-udskrivning til rådighed for dig, skal du have en moderne version af iOS på en enhed med et 3D Touch-udstyret display. Tidligere versioner understøtter ikke udskriften til PDF-gestus, men hvis du tilfældigvis har en gammel enhed med en gammel iOS-udgivelse, kan du bruge et javascript-bookmarklet-trick i stedet for kun websider.

Kendskab til andre nyttige PDF-besparelser i IOS? Lad os vide i kommentarerne.