OS X 10.10.4 Beta 4 frigivet til test

Apple har udgivet en ny version af OS X 10.10.4 beta for dem, der deltager i OS X Yosemite Public Beta-programmet og for registrerede Mac Developers. Den nye bygning ankommer som 14E26a og har til formål at "forbedre stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac".

Mac-brugere, der er kvalificerede og optaget til at modtage beta-bygningerne, finder opdateringen OS X 10.10.4 beta 4 tilgængelig via menuen  Apple> App Store> Opdateringer.

Downloaden selv vejer omkring 1 GB, og som normalt skal brugerne genstarte deres Mac for at fuldføre installationen.

Den nye beta-bygning nævner et fokus på Photos app og Migration assistent. Der er ingen åbenbare ændringer eller nye funktioner introduceret til OS X 10.10.4, hvilket tyder på, at den fremtidige OS X Yosemite-opdatering kunne sigte på at løse fejlrettelser, stabilitet og ydeevneændringer eller forskellige andre under-hood-justeringer.

En bemærkelsesværdig ændring i den nye beta er, at discoveryd er blevet erstattet med den gammeldags mDNSResponder, som bemærket af 9to5mac. Dette kan være som reaktion på mange af de igangværende netværksproblemer, der har plaget nogle OS X Yosemite-brugere, lige fra manglende wi-fi-forbindelser, til problematisk netværksopdagelse, problemer med Bluetooth-opdagelse, blandt andet forbindelsesrelaterede problemer i eksisterende OS X 10.10.x udgivelser. Det er uklart, om OS X 10.10.4 løser disse problemer, og de berørte brugere bliver nødt til at vente, indtil den endelige version kommer frem, før de ved det helt sikkert.

Der findes ingen kendt tidslinje til OS X 10.10.4, men der har været noget forslag, den endelige offentlige version kunne afsløres omkring WWDC 2015, som starter i begyndelsen af ​​juni. Apple går typisk igennem flere beta-bygninger, inden den frigiver den endelige version til offentligheden.