Sådan repareres dollarlæseren på en automat

Salgsautomater kan acceptere papirpenge, mønter og endda kredit- eller betalingskort. Hvis dollarseddelens læser på din automat bliver snavset eller tilstoppet, kan den stoppe med at arbejde. Mens salgsautomater kun skal repareres af servicevirksomheden - det firma, der leverer vedligeholdelse og fylder automaten med varer - er der skridt, du kan tage for at ordne dollarlæseren på egen hånd, inden du kalder på profferne.

Undersøg dollarseddelens slot du måske bruge en lommelygte til at hjælpe dig med at se bedre. Kig efter snavs, snavs eller andre genstande, der kan blokere rillen. Fjern alt åbenlyst snavs med fingerspidserne.

Indsæt en dollarregning i læseren for at teste den. Hvis du nu er i stand til at foretage et køb, har du løst problemet.

Sond dybere ind i dollarlæseren ved at bruge en vatpind. Mens du kan bruge en generisk vatpind, anbefaler websitet til reparation af salgsautomater (se referencer) at bruge aflange vatpindepinde med et træhåndtag. Disse længere vatpindepinde giver dig bedre adgang til de dele af dollarlæseren, der er for små til at du kan nå i hånden. Brug en lommelygte til at oplyse dollarlæseren og fjerne så meget snavs eller snavs som muligt med vatpinden.

Test dollarlæseren igen. Hvis du kan foretage dit køb uden problemer, har du løst problemet.

Indsæt et rengøringskort til dollarregningslæser i åbningen. Hjemmesiden (se Referencer) foreslår at indsætte kortet i slotten; slutningen med den sorte stribe på skal først gå ind. Skub kortet ind i åbningen, og vent derefter på, at læseren skubber det ud igen. Gentag dette tre gange. Dette renser bælterne og rullerne, der bruges til at gribe fat i og acceptere en regning i åbningen af ​​alt dvælende snavs.

Indsæt en faktisk dollarregning i åbningen for at se, om rengøringskortet gjorde sit job. Hvis din regning accepteres, og du kan foretage et køb, er problemet løst.

Elementer, du har brug for

  • Lommelygte

  • Vatpinde

  • Rengøringskort

  • Pengeseddel

Tips

Ring til det firma, der er kontraheret om at vedligeholde og indlæse din salgsautomat, hvis de grundlæggende reparationer til rengøring af dollarseddeleseren ikke fungerer. I de fleste tilfælde ejes og vedligeholdes salgsautomater af et eksternt firma.

Advarsler

Forsøg ikke at udføre yderligere reparationer - som f.eks. At tage regningslæseren fra hinanden - medmindre du er ejeren af ​​automaten.