Løs fejlmeddelelsen "Kan ikke oprette forbindelse til App Store" i Mac App Store

Hvis du forsøger at få adgang til Mac App Store, og du får fejlen "Can not Connect to App Store", kan du typisk løse problemet med et par enkle fejlfindingstrin.

Først skal du sørge for, at den pågældende Mac er vellykket forbundet til internettet (det kan være en duh, ingen brainer, men at være afbrudt er en overraskende almindelig årsag til, at App Store ikke er tilgængelig). Hvis du er helt online i OS X, og App Store stadig kaster fejlmeddelelsen, skal du fortsætte med følgende fejlfinding rettelser:

Sådan reparer du fejlmeddelelsen "Can not Connect to App Store" i Mac OS X

  1. Genstart Mac App Store - Prøv først, dette er normalt nok til at løse forbindelsesproblemet. Du skal bare afslutte og genåbne Mac App Store-applikationen.
  2. Logout & Log på - Du kan logge ud af Mac App Store ved at vælge "Log Out" fra menuen "Butik". Genindtast dine legitimationsoplysninger og log ind igen, og du skal oprette forbindelse som normalt

På dette tidspunkt skal Mac App Store være tilgængelig igen.

Hvis du stadig har problemer med at oprette forbindelse til Mac App Store, kan selve butikken faktisk være nede, det sker fra tid til anden, når Apple opdaterer ting. Hvis du har mistanke om, at det er tilfældet, skal du prøve at forbinde igen om cirka en time. Nogle gange går fjernbetjeninger ned, det er internets natur, og hvis det er tilfældet, er der intet, du kan gøre andet end at vente på at kunne genoprette og få adgang til App Store, downloads og opdateringer igen.

Har du andre løsninger eller erfaringer, der løser App Store-forbindelsesproblemer i OS X? Lad os vide i kommentarerne.