Sådan bruges skridttælleren på Apple Watch til at tælle trin og afstand

Apple Watch har mange sundheds- og fitnessrelaterede funktioner, herunder en hjertefrekvensmonitor og indbygget trintæller, også kendt som en skridttæller. Mens mange brugere antager, at skridttællerfunktionen skal være tilgængelig fra den medfølgende iPhone, som også kan spore trin og kilometertal på egen hånd, er der faktisk en separat skridttællerfunktion, der er bundtet i Apple Watch Activity-appen, der stort set overses af brugere, der er tilgængelig direkte fra din håndled når som helst.

Hvis du vil se, hvor mange trin du har taget, og den tilbagelagte distance, mens du har Apple Watch, kan du hurtigt se på skranken på enheden uden at skulle bruge den parrede iPhone.

Adgang til Step Counter & Pedometer på Apple Watch

Apple Watch-skridttæller-funktionen, der sporer samlede trin samt den samlede afstand og kalorier, der bruges i den pågældende aktivitet, her er hvordan du får adgang til det direkte på Watch:

  1. Åbn Activity-appen på Apple Watch (det er det koncentriske flerfarvede cirkelikon)
  2. På skærmen for primær aktivitet ruller du ned med den digitale krone (rotationsskiven på siden af ​​Apple Watch) for at afsløre pedometerfunktionen. Du får vist dit trinantal under "Total skridt"

Apple Watch-skridttælleren opdaterer trintællingen, selvom den parrede iPhone ikke er tilgængelig eller utilgængelig, og dataene synkroniseres med den tilhørende iOS Health app, når iPhone er inden for rækkevidde igen.

I nedenstående skærmbillede eksempler er Apple Watch bevidst afbrudt fra den parrede iPhone, men blev slidt med et par trin, og du kan se, at totalstregningen og Total Distance målingerne stiger som forventet:

(ikke ligefrem en rekordbruddsdag med aktivitet, men det var tidligt om morgenen!)

Det ville være rart, hvis Apple Watch havde et overblik eller komplikation (de tilpassede indstillinger på urets ansigter, komplikation er deres navn og ikke et problem) for pedometerfunktionen, men i øjeblikket kan du hurtigt få adgang til det fra aktivitetsappen .

For brugere, der ikke har Apple Watch, kan du stadig følge trin og kilometertal på iPhone samt bruge accelerometer til enheder, så længe iPhone er med dig, mens du går rundt. Ligesom Apple Watch er trintælleren som standard aktiveret på iPhone, men hvis du slukker den, kan du tænde den igen for at spore bevægelse og fitness med telefonen.

Apple Watch er et godt tilbehør til aktive mennesker og også for dem, der ønsker at øge deres aktivitet, med timelønne påmindelser om at minimere mødet, forskellige fitness- og sundhedssporingsfunktioner, en pulsovervågning, kalorier, brændt estimator og meget mere.