Original Apple Logo

Det originale Apple-logo med Isaac Newton og et digt var helt anderledes end dagens minimalistiske Apple-logo. Ordene omkring grænsen læser "Newton - et sind for evigt voyaging gennem mærkelige tankegange ... alene". Det er citeret fra et William Wordsworth-digt.


Det gamle logo er køligt, med Newton under det berømte Apple-træ (du kender hele tyngdekraften) og et stort citat, og det er virkelig klassisk i en slags JRR Tolkien-hobby, men kan du forestille dig, at store travlt logo på bagsiden af ​​en MacBook eller din iPhone? Ville der have været en nøglesekvens for at skrive Apple logoet, hvis det stadig så ud? Ikke underligt, at de ændrede det til den mere forenklede  ret?

De fleste mennesker ved ikke engang, at Apple-logoet gik gennem flere variationer, endsige var først dette Newton-originale logo fra 70'erne. Hvis det er tilfældet, tror de fleste, at det første Apple-logo var regnbue Apple, men det blev faktisk vedtaget efter det originale "Apple Computer Co" -logo gik væk.

For nogle hurtige historier af Apple-logoet er dette den nuværende version, bare en almindelig sort (eller undertiden hvid)  Apple-udskæring.

Et  logo med en præget glans blev brugt i 00'erne

Rainbow Apple logoet blev brugt i årtier og er stadig ret populært blandt retro Apple fans.

Og endelig vises igen, den komplette udstiller af Newton, der sidder under frugttræet, det komplekse og allerførste Apple-logo:

Hvilken synes du bedst repræsenterer årsagen til, at Apple hedder Apple? Hvilken af ​​logoerne kan du lide det bedste? Den oprindelige? Den moderne? Regnbuen? Prægede? Allesammen?