Thunderbolt MacBook Pro understøtter Dual External Displays af Daisy Chain

Thunderbolt MacBook Pro-hardware understøtter dobbelte eksterne skærme daisy-chained af kompatibel Thunderbolt-hardware, ifølge et billede, der dukkede op på Apples hjemmeside. Dette tyder på muligheden for, at kommende MacBook Air opdatering kan understøtte den samme funktion.

Dette billede kommer fra et nyligt indlæg på MacRumors, hvor de bemærkede, at Apple ved et uheld lækkede en ny Thunderbolt LED-skærm ved at sende billeder til Apple.com inden en officiel lancering. Det er selvfølgelig en blunder på Apples side, men jeg fandt daisy-chaining af Thunderbolt-skærme meget mere interessant end det faktum, at en ny Cinema Display snart kommer ud. MacRumors påpeger også, at med de nuværende MBP-modeller vil kun 15 "og 17" understøtte denne evne, men forhåbentlig genopfriske MacBook Airs vilje også.


Før Thunderbolt måtte MacBook Pro-brugere, der ønskede at tilslutte to displays, bruge tredjepartsadaptere, der enten ville dele videokanalen eller binde en USB-port, her er et billede af et sådant setup fra et tidligere indlæg: