Beta 3 af iOS 10.3, macOS 10.12.4, watchOS 3.2, tvOS 10.2 Udgivet af Apple

Apple har udgivet den tredje betaversion af operativsystempakken, herunder iOS 10.3, macOS 10.12.4, watchOS 3.2 og tvOS 10.2.

iOS 10.3 beta arbejder i øjeblikket på en "Find My AirPods" -funktion, og MacOS 10.12.4 beta indeholder i øjeblikket en Night Shift-tilstand, der ligner den, der er tilgængelig i iOS, som skifter farvespektret på skærmen til varmere om aftenen. Bortset fra dette er der ikke forventet nogen store nye funktioner i de små opdateringer til softwareudgivelser, men i betragtning af at de er betaversioner, er det muligt, at der kommer nogle ekstra nye funktioner, når den endelige version er tilgængelig.

iOS 10.3 beta 3, macOS 10.12.4 beta 3, watchOS 3.2 beta 3 og tvOS 10.2 beta 3 er tilgængelige nu for udviklere, der er indskrevet i beta testprogrammerne, og en offentlig beta release vil sandsynligvis komme senere.

Brugere, der er indskrevet i beta-testprogrammerne, kan finde de softwareopdateringer, der er tilgængelige via opdateringsmekanismen over luften i Indstillinger-appen til iOS og tvOS, Apple Watch-appen på iPhone og App Store-opdateringerne i Mac OS.

Apple går typisk igennem flere betaudgivelser, inden den udsender en endelig version til offentligheden, hvilket tyder på, at en udbredt offentliggørelse kan ske flere uger ud.