IOS 7 Udgivelsesdato Planlagt til september?

Apple har til hensigt at frigive det næste generationens iOS 7 mobiloperativsystem i september, med en første forhåndsvisningsløsning vist til udviklere i juni i WWDC 2013, ifølge en række nye rapporter fra Bloomberg og AllThingsDigital.

Denne udgivelsesplan er trods nogle interne forsinkelser, ifølge AllThingsD:

Mens selskabet stadig forventer at frigive iOS 7 til tiden så snart som september, indstilles interne deadlines for indsendelse af funktioner til testning senere end tidligere udgivelser, sagde folk.

Deadline-skiftene siges at være et resultat af omformning af vigtige grænsefladeelementer i iOS. Begge rapporter tyder på, at iOS 7 er en større revision, der vil fokusere på et mere fladt design, hvoraf meget er rettet mod at fjerne grænsefladeelementer, der er blevet kendt som "skeumorfe" ved design, det vil sige grænsefladeelementer, der er beregnet til at ligne realistiske billeder. Fremtrædende eksempler på skeumorphism er de grønne filtabeller i Game Center, træ bogreol design af Kiosk og iBooks, og det regerede skrivepapir som styling af Notes-appen. Formålet er at designe, at "favoriserer enkelhed over flash" ifølge AllThingsDigital. En bivirkning af denne store iOS-revision er, at Apple tilsyneladende trækker ingeniører fra OS X-teamet til at arbejde på iOS 7. Apple har gjort dette tidligere, hvilket førte til forsinkede udgivelser af tidligere Mac OS X-versioner, og det kan Angiv, at OS X 10.9 kunne frigives senere end oprindeligt forventet.

Der har været åben spekulation om, at WWDC 2013-logoet giver en vis indikation af den nye "flade" grænseflade. AllThingsD synes at gå videre med denne teori ved at udarbejde det iOS 7-logo, der ses på toppen af ​​dette indlæg, som vises baseret på WWDC-tipene. Ellers er der ikke meget kendt om grænsefladskiftet, selvom de velforbundne folk ved 9to5mac rapporterede tidligere i ugen, at iOS 7's grænseflade vil være "meget, meget flad" og citerer deres egne kilder, der tilbyder sammenligninger til Microsoft Windows Metro-interface der vises i Windows 8 og Windows Phone OS.

Selv om mange mennesker har spekuleret på, at iOS 7 ville være ude engang i sommeren 2013, er disse det første sæt af udgivelsesdato rygter rapporteret af traditionelt pålidelige kilder. Det er vigtigt at bemærke, at både Bloomberg og AllThingsDigital udtrykker den forventede tidsplan det samme, idet det hedder, at offentliggørelsen af ​​iOS 7 kunne være "så snart som september", hvilket tyder på, at der er en chance for, at udgivelsesplanen kan falde længere ud i efteråret. Ikke desto mindre bør en offentlig afsløring på WWDC tilbyde et klart kig på de grænsefladskift, som vi alle kan forvente at se senere på vores iPhones, iPads og iPods.

WWDC er planlagt fra juni 10-14.