Sådan kontrolleres Apple-blyant Batterilevetid

Apple Pencil viser sig at være et meget populært tilbehør til iPad Pro, og mens Apple Pencil har en god batterilevetid og varer lang tid, er der ingen indlysende hardwareværktøjer til at kontrollere batteriets levetid i blyanten.

Ikke bekymre dig, det viser sig, at du hurtigt kan få batteriets levetid på Apple Pencil-stylus direkte fra Notification Center på iPad Pro, og ja det er den samme batterimmenu, der gør det muligt at kontrollere de tilsluttede Bluetooth-enheder og Apple Watch-batteriet som godt fra en iPhone. Selvfølgelig, da Apple Pencil i øjeblikket kun fungerer med udvalgte model iPads, kan kun kompatible iPad-modeller som iPad Pro kontrollere batteriet af Apple Pencil ved hjælp af denne metode.

At kontrollere batteriet af Apple Pencil er super nemt

  1. Åbn meddelelsescentret på iPad Pro ved at skrue ned fra toppen af ​​skærmen
  2. Gå til "I dag" widgets se og se efter "Batterier" sektionen for at se batteri resterende procent af Apple Pencil *

* Hvis du ikke ser Batteri-menuen, skal du først aktivere den inden for Notificationscenter. Tilbage i Meddelelsescenter, rul ned og tryk på "Rediger" -knappen, og tryk derefter på plustegnet (+) ved siden af ​​"Batteri" for at aktivere batterid widgeten.

Hvis batteriets levetid for æbleblyanter er lav, skal du blot sætte det i lynporten i et minut eller to. Selv en kort 15 sekunders vedhæftning med opladning vil give Apple Pencil 30 minutters batteriforbrug ifølge Apple, så du behøver ikke at holde den vedhæftet for længe for at lade Apple Pencil helt op til fuld kapacitet.

Det er alt der er til det. Nemt, men det er lidt begrænset, at du kun kan kontrollere blyantbatteriet fra en iPad, og det ville være rart at kontrollere batteriets levetid for alle relaterede enheder fra alle relaterede iOS-underretningscentre. Måske vil det blive medtaget i fremtidige iOS-versioner, men for nu er du bare afhængig af meddelelsescentralbatteri-widgeten på iPad selv.

Hvis du har en Apple Pencil og iPad Pro, vil du uden tvivl bruge denne til at se, hvor længe batteriet varer! Måske vil fremtidige versioner indeholde en LED-indikator på Apple Pencil selv for at vise, hvor meget juice der er tilbage, hvem ved det?