Sådan downloades Crystal Report til Visual Basic 6.0

Crystal Reports er inkluderet i Visual Basic 6 og giver brugeren mulighed for at generere rapporter baseret på databaser genereret i Visual Basic. Metoden til installation varierer afhængigt af hvilken version af Visual Basic 6 der er installeret på computeren.

Trin 1

Indsæt den nødvendige cd i cd-rom-drevet på computeren. Hver version af Visual Basic 6 har Crystal Reports-installationsfilen (Crystl32.exe) på en anden disk som følger:

Visual Basic Professional eller Enterprise: Disk 1

Visual Studio Professional: Disc 2

Visual Studio Enterprise: Disc 3

Installationsfilen findes i mappen "Common \ Tools \ VB".

Trin 2

Dobbeltklik på installationsfilen for at starte installationsprocessen.

Trin 3

Klik på "Ja", når installationsprogrammet spørger, om du vil installere Crystal Reports.

Trin 4

Vælg, hvor Crystal Reports-applikationen skal installeres. Standardmappen er "C: \ Program Files \ Microsoft Visual Studio \ Common." Hvis du vil installere i et andet bibliotek, skal du klikke på "Gennemse ..." og navigere til det ønskede bibliotek. Ellers skal du klikke på "OK". Hvis den valgte mappe endnu ikke findes, spørger installationsprogrammet, om du vil have det oprettet. Vælg "Ja".

Når installationsprogrammet er færdig med installationen af ​​softwaren, vises meddelelsen "Installation af Crystal Reports er gennemført." Klik på "OK" for at afslutte installationsprogrammet.