Sådan udskrives skærmen på et trådløst Microsoft-tastatur

"Print Screen" er et praktisk værktøj integreret i Windows-operativsystemer. Ved hjælp af "PrtScn" -knappen kan du fange hele din skærm eller bare det aktive vindue og gemme det som en billedfil for nemt at dele og bruge. De fleste Microsoft Wireless-tastaturer har en PrtScn-knap, selvom du muligvis bliver bedt om at trykke på "Fn" for at aktivere kommandoen til udskrivningsskærmen. For at redigere skærmoptagelsen kan du bruge Microsoft Paint eller anden billedredigeringssoftware.

Trin 1

Tryk på "PrtScn" -knappen for at fange din skærm. PrtScn kan også skrives "Print Screen", "PrntScr" eller "PRTSCR." Hvis PrtScn-knappen er blå, skal du muligvis trykke på "Fn" for at få adgang til kommandoen.

Trin 2

Tryk på Alt-PrtScn for kun at fange det aktive vindue. Hvis du har flere vinduer på skærmen, udskriver denne kombination kun indholdet af det aktuelt fremhævede vindue.

Klik på "Tilbehør" fra startmenuen og derefter "Mal." Højreklik og "Indsæt" for at placere billedet i Paint til redigering. Du kan enten gemme billedet med det samme eller redigere det, som du vil.