Hvad er et trådløst kort til bærbar computer?

Et trådløst bærbart kort til bærbar computer giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet uden en kabelforbindelse via et signal transmitteret af en trådløs router eller et celletårn. Trådløse kort til bærbare computere kan enten være en indbygget komponent eller en ekstern enhed.

Hvad du har brug for at oprette forbindelse til

For at oprette forbindelse til Internettet trådløst derhjemme har du brug for Internetservice via et modem, en trådløs router, en bærbar computer og et trådløst bærbart kort. For at oprette forbindelse ved hjælp af et trådløst hotspot skal du bruge en bærbar computer og et trådløst kort til en bærbar computer.

Trådløse protokoller

Der er fire trådløse protokoller: A, B, G og N, der varierer i hastighed, kompatibilitet og gælder kun for hjemmenetværk. Den vigtigste ting at huske er, at din trådløse router skal understøtte den samme protokol som dit trådløse bærbare kort.

Indbyggede trådløse kort

Hvad er et trådløst kort til bærbar computer?

Moderne bærbare computere leveres med indbyggede trådløse kort. Bærbare computere, der er købt direkte fra en trådløs internetudbyder, har indbyggede trådløse kort, der forbinder til internettet ved hjælp af et signal fra et mobiltelefontårn.

Eksterne trådløse kort

Hvad er et trådløst kort til bærbar computer?

Eksterne trådløse kort opretter forbindelse til din bærbare computer ved hjælp af dit PCI-stik, PCI Express-slot eller USB-port. Eksterne bærbare trådløse kort forbinder til dit hjemmenetværk eller trådløse hotspots eller kan oprette forbindelse til Internettet ved hjælp af et signal fra et mobiltelefontårn.

Trådløse internetudbydere

Alle de største udbydere af mobiltelefontjenester tilbyder også indstillinger for trådløst internet. At få et trådløst bærbart kort fra disse udbydere fungerer på samme måde som at købe en mobiltelefon og ringeplan.