Brug iPhone lommelygten og juster lommelygte lysstyrke

Med de nyeste versioner af iOS kan din vidunderligt nyttige iPhone lommelygte justere styrken af ​​sin lommelygte lysstyrke med tre muligheder for lysstyrke intensitet. Dette er rigtig godt at have iPhone, da mange dedikerede LED-lygter har en lignende evne til at justere lysets styrke, med en lille skifte til at skifte mellem forskellige niveauer af lysstyrke skinnede fra lommelygten. Og nu gør din iPhone også!


OK, lad os tage et øjeblik tilbage, jeg ved hvad nogle af jer tænker; "Min iPhone har en indbygget lommelygte?!?" Og ja, din iPhone har en lommelygte .

IPhone lommelygten virker ved konstant at tænde kameraets blitz på bagsiden af ​​telefonen. Mange mennesker er allerede klar over dette, men jeg er altid forbløffet over antallet af mennesker, der ikke kender iPhone, har en indbygget lommelygteevne, selv de tungeste af iPhone-brugere. Funktionen er let tilgængelig fra Control Center, som vi gennemgår i et øjeblik. Du kan forestille dig de utallige scenarier, hvor brug af iPhone-lommelygten er nyttig, om det kaster en nøgle rundt om en dørknap om natten, leder efter faldne nøgler på en parkeringsplads eller meget mere. Det er denne lommelygte funktion, der nu kan justere lysstyrken intensiteten af.

En hurtig note om kompatibilitet; alle iPhone-modeller, der kører en vagt ny iOS-version, har lommelygtefunktionen, men evnen til at justere lommelygten er en ny funktion, der er begrænset til 3D Touch-udstyrede iPhone-modeller med de nyeste versioner af iOS.

Sådan får du adgang til og brug iPhone lommelygte

Vil du tænde iPhone lommelygten? Det er et stykke kage. Først en hurtig genopfriskning; Du kan få adgang til iPhone lommelygte fra hvor som helst via Control Center.

  1. Træk op fra bunden af ​​iPhone-skærmen for at få adgang til Control Center
  2. Tryk let på ikonet for lommelygte for at aktivere lommelygten, tryk på den igen for at deaktivere lommelygten

Lommelygten virker ved at tænde den bageste kamera flash LED-pære, den vil forblive tændt, indtil lommelygten er deaktiveret, eller indtil batteriet løber ud.

Tænd lommelygten på iPhone nemt

Husk, du tænder iPhone lommelygten bare ved at skrue op fra bunden af ​​skærmen for at få adgang til Control Center og derefter trykke på lommelygten.

IPhone flash-lampen tændes øjeblikkeligt.

Brug af iPhone lommelygten er utrolig nyttig og imponerende lyse, men det vil medføre noget dræning på batteriet, så brug det som nødvendigt, men du vil ikke lade det være aktiveret i timer under strømafbrydelse eller en anden begivenhed, hvis du vil ikke køre ned batteriet. Hvis du vil bruge iPhone lommelygten i længere tid, er det her, hvor lysjusteringsfunktionen bliver særlig værdifuld, da du vælger et lavere lysstyrkeniveau, vil det resultere i mindre batteriforbrug.

Hvis du er forbløffet over dette (med rette det er fantastisk), vil du sandsynligvis sætte pris på dette som en trio af funktioner, der gør iPhone til et uventet multifunktionelt sortiment.

Sådan justerer du iPhone lommelygte lysstyrke

Justering af iPhone lygte lysstyrke intensitet kræver en iPhone med en moderne iOS udgivelse af 10, 0 eller nyere og 3D Touch funktioner, hvilket betyder en 6s, 7 eller bedre.

  1. Stryg op fra bunden af ​​iPhone for at få adgang til Control Center som normalt
  2. 3D Touch på lommelygten for at få adgang til de tre lysstyrkeintensitetsindstillinger: Bright Light, Medium Light, Low Light

Du kan justere lysstyrken for lommelygten enten før eller efter, at lommelygten selv er tændt. Alt du skal gøre er 3D. Tryk på lommelygten i kontrolcenteret til enhver tid for at få adgang til det ønskede lysstyrkeniveau.

Til hurtig brug holder jeg altid "Bright Light" -indstillingen, men for en situation, hvor du skal bruge iPhone lommelygten i længere tid, vælger du en lavere lysstyrkeindstilling sandsynligvis en god ide, da den bruger mindre energi og dermed mindre batteri. Indstillingen Low Light er også rart, hvis du bruger lommelygten som bedside-sidelæselampe, da det ikke er lige så intens som Bright Light eller Medium Light indstillingen. Prøv dem alle, og du vil lære at sætte pris på hver enkelt.

Nyd at bruge din iPhone lommelygte, uanset lysstyrken indstilling kan være!