Hvad forårsager et svagt kabelsignal fra Comcast?

Comcast er en stor kabeltjenesteudbyder. Men som med de fleste udbydere kan kabelfeed, der leverer fjernsyn og bredbåndsinternettjenester, opleve forringelse. Dette kan ske hvor som helst fra stikket på din væg til Comcasts lokale knudepunkt i din region. Nogle af løsningerne til fastsættelse af et svagt Comcast-kabelsignal er gør-det-selv-karakter, mens andre muligvis kræver en tekniker til fejlfinding.

Dårlig coax

Kontroller koaksialkablet, der kommer fra vægstikket. Dette inkluderer de sekundære linjer, der er fastgjort til kabelkasserne, og de, der fører til fjernsynet. Sørg for, at hvert kabelstik er fastspændt til deres respektive stik ved at dreje dem med uret med hånden. Vrik koaksialkablerne for at se, om de bevæger sig fri fra stikket. Dette skal ikke ske. Udskift alle kabler, der udviser denne type opførsel.

For mange splittelser

Det er almindeligt at have en hoveddeler i kælderen eller det lavere niveau for at distribuere det indgående feed til flere sæt. Det er dog dårlig praksis at have yderligere splitters efter den første. Husk, at hver split oplever en reduktion på tre decibel i styrke fra originalen. Fjern eventuelle yderligere kløvere opstrøms for den første, og sørg for, at forbindelserne er tætte på hoveddelingen i kælderen eller det lavere niveau. Hvis yderligere opdelinger ikke kan undgås, kan det være nødvendigt at have en forstærker installeret for at mindske de tab, der opstår ved opdeling af signalerne.

Beskadiget tilførselsledning

Skader på hovedfodringsledningen, der kommer ind i strukturen, stammer ofte fra tyggedyr, forkert gravepraksis og generel nedbrydning. Uden for strukturen er fødelinjen provinsen Comcast. Ring til en servicetekniker for at kontrollere hovedtilførselsledningen, hvis alle koaksialkabler inde i strukturen er sunde.

Service afbrydelse

Kontakt dit lokale Comcast-kontor for at se, om der opleves en serviceafbrydelse i dit område. Dette er den typiske årsag til intermitterende eller total serviceafbrydelse, hvis alle kabler er sunde. Mange gange skyldes dette simpelthen rutinemæssig service eller arbejde udført på dit lokale distributionscenter i dit kvarter.