Fejlfinding af en tom skærm på en fænge

Du downloader muligvis en bog, du har ønsket at læse, eller er midt i at læse en fantastisk bog på din Kindle, når din skærm bliver blank. Dette problem kan løses med de rette fejlfindingstrin. I de fleste tilfælde vil en hard reset gendanne Kindle til funktionsdygtig stand og løse problemet med den tomme skærm.

Trin 1

Tag din Kindle ud af stikkontakten eller computeren, hvis den er tilsluttet en.

Trin 2

Skub og slip tænd / sluk-knappen i bunden af ​​din Kindle. Lyset omkring tænd / sluk-knappen lyser grønt i to sekunder. Dette sætter Kindle i søvn.

Trin 3

Skub tænd / sluk-knappen igen, og hold den nede i fem sekunder. Lyset omkring knappen blinker tre gange. Slip tænd / sluk-knappen.

Trin 4

Skub og slip tænd / sluk-knappen for at tænde din Kindle.

Trin 5

Skub tænd / sluk-knappen over og hold den nede i 15 sekunder for at udføre en hård nulstilling, hvis din Kindle stadig ikke fungerer.

Trin 6

Sæt Kindle i, og sørg for, at det er fuldt opladet, og prøv derefter at genstarte enheden ved at skubbe og slippe afbryderen.

Trin 7

Kontroller, at du har den nyeste softwareversion på din Kindle. Tryk på "Hjem" og derefter på "Menu". Gå til "Indstillinger" med piletasterne, og tryk på centertasten for at vælge "Indstillinger". Det viser den softwareversion, som din Kindle bruger nederst på siden.

Trin 8

Download den nyeste software fra Amazons Kindle-softwareopdateringsside, hvis du ikke har den nyeste version.

Ring til Kindle Customer Support, hvis din skærm stadig er blank.