Sådan slettes registreringsnøglen til Kaspersky

Kapersky Lab tilbyder en række softwareprodukter, herunder et antivirusprogram. Når et Kapersky Lab-produkt er installeret på din computer, skal det ikke afinstalleres via "Tilføj og fjern programmer" i Kontrolpanel. Afinstallation af et program på denne måde efterlader normalt dele af programmet på din computer, hvilket kan forårsage fejl, når du installerer et andet program. Kapersky Lab tilbyder et fjernelsesværktøj på deres websted til fuldstændig at afinstallere deres software. Men hvis du allerede har afinstalleret et Kapersky Lab-program ved hjælp af "Tilføj og fjern programmer", kan du ikke bruge fjernelsesværktøjet. Du bliver nødt til at fjerne Kapersky-registreringsdatabasenøgler manuelt.

Klik på "Start" og derefter "Kør". Skriv "regedit" i feltet "Åbn", og klik på "OK". Registreringseditor åbner et felt, der er opdelt i to sektioner. På venstre side skal du rulle ned, indtil du finder denne nøgle: HKEY_LOCAL_MACHINE ”og dobbeltklik på den, som åbner dette afsnit. Rul ned til "Software", dobbeltklik på den, og derefter til "Microsoft", og dobbeltklik på den. Gå til "Windows" og dobbeltklik på den og derefter til "Aktuel version." Rul ned til "Afinstaller" og højreklik på "Afinstaller." Træk ned til "Eksporter". Boksen "Eksporter registreringsfil" åbnes. Klik på "Desktop" i venstre panel i dette felt. Skriv "Afinstaller" i feltet "Filnavn", og klik på "Gem".

Rul ned i mappen "Afinstaller", indtil du finder "Kapersky." Dobbeltklik på "Kapersky" -mappen for at åbne sektionen i højre side af boksen "Registreringseditor". Bekræft, at navnet vist i "DisplayName" er "Kapersky." Højreklik på filen i venstre side af boksen "Registreringseditor" og gå ned til "Slet". Fjernelse af filen sker automatisk. Sletning af den forkerte nøgle kan korrigeres ved at dobbeltklikke på "Afinstaller" -filen, du lige har oprettet på skrivebordet.

Luk alle de mapper, der var åbne i "Registreringseditor", så kun fem mapper vises. Klik på “Denne computer” for at fremhæve den. Klik på fanen "Rediger", og rul ned til "Find". Indsæt "Kapersky" i feltet "Find hvad". Klik på "Find næste". Hvis resultaterne indeholder "Kapersky", skal du køre en registreringsdatabaseoprydder som Regcleaner eller en anden, du har.

Genstart computersystemet ved at klikke på "Start" og derefter "Sluk for computeren." Tæl til 10, inden du tænder computeren igen.

Bekræft sletning af "Kapersky" -tasten ved at gå til "Registreringseditor." Klik på "Start" og derefter "Kør." Skriv "regedit" i feltet "Åbn", og klik på "OK". Gå til: HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / Windows / Aktuel version / Afinstaller. Rul ned til "Kapersky" registreringsdatabasenøgle, som skal være væk.