Sådan downloades Pandora til din Android-telefon

Pandora er en gratis internetradiotjeneste, der giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede stationer, der kun spiller den musik, du kan lide. Pandora blev oprindeligt udviklet til internettet og var beregnet til at blive set i din webbrowser. Det er dog nu tilgængeligt på mange forskellige platforme. Hvis du kan lide at lytte til din musik på farten, mens du træner eller i bilen, kan du downloade Pandora på din Android-drevne telefon og lytte til dine brugerdefinerede stationer hvor som helst.

Trin 1

Åbn Android Market på din telefon. Tryk på genvejslinket til markedet i din applikationsmappe eller på telefonens hovedskærm.

Trin 2

Tryk på knappen "Søg"; det kan vises som et forstørrelsesglasikon. Skriv "Pandora" og søg efter applikationen. Find applikationen med navnet "Pandora Radio" fra udvikleren ved navn "Pandora." Tryk på linket.

Trin 3

Vælg knappen "Installer" på dette skærmbillede. Tillad, at programmet downloades og installeres på din telefon.

Åbn din applikationsmappe, når Pandora er blevet installeret på din Android-telefon. Tryk på "Pandora" -ikonet på listen over installerede programmer. Log ind på applikationen med din almindelige Pandora-konto, eller vælg muligheden for at oprette en konto, hvis du ikke har en.