Sådan omdøber du en URL gratis

Hvis du har en meget lang eller svært at huske URL, kan du få den omdøbt ved hjælp af et antal gratis tjenester. Ved hjælp af disse tjenester kan du give kunder og besøgende den omdøbte URL, som dirigerer dem direkte til dit websted. I de fleste tilfælde kan du gemme din gamle URL. Omdøbning af en URL gratis er en meget ligetil proces, der kun tager et par minutter af din tid at gennemføre.

Trin 1

Vælg den nye URL, du vil bruge. Husk, at disse webadresser allerede kan tages, så det er en god ide at tænke på fem eller flere webadresser, der kun skal bruges i tilfælde af.

Trin 2

Vælg den URL-omdøbningstjeneste, du vil bruge. De fleste gratis URL-tjenester tilføjer ofte udbyderens underdomæne i slutningen af ​​URL'en ("www.mysite.provider.com") eller har et ikke-konventionelt topdomæne (".tk").

Tilmeld dig URL-omdøbningstjenesten. Du skal muligvis angive din e-mail-adresse samt et brugernavn og en adgangskode til administration af den nye URL. Efter tilmelding til tjenesten bliver du nødt til at konfigurere URL'en til at oprette forbindelse til dit websted og den gamle URL til at omdirigere til din nye URL-adresse.