Aktivér stavekontrol i Firefox-tekstindtastningsfelter

Her er et fantastisk Firefox-tip, som jeg tror, ​​du vil sætte pris på, så meget som jeg gør, hvilket gør det muligt for en stavekontrolfunktion i webbaserede inputformer.

For at opnå dette, begynder du ved at redigere en post i config: config-menuen i Firefox, hvor du kan aktivere stavekontroll i tekstindtastningsfelter. For eksempel, når du skriver til Google eller en søgemaskine, bliver dit søgeord stavet kontrolleret klientside! Eller hvis du skriver ind i et webformular for at udfylde noget, bliver det også stavt kontrolleret.


Jeg skriver temmelig hurtigt, så jeg ender ofte med typografier, så dette er en rigtig livsbesparende for mig. Hvorfor er dette ikke standard som standard? Jeg ved det ikke, men her er, hvordan du aktiverer Firefox-indtastningsfeltstavekontrol i tre nemme trin.

Aktivering af stavekontrol i Firefox-tekstfelter i tre enkle trin

  1. Skriv følgende i URL-adressefeltet i Firefox:
  2. about:config

  3. Hit retur
  4. Filtrer nu for konfigurationen ved at skrive layout.spell
  5. Dobbeltklik
    layout.spellcheck.Default
    og skift værdien fra 1 til 2
  6. Det er det! Ligesom de fleste Firefox-tips fungerer dette på tværs af alle platforme, så glem ikke at aktivere det andetsteds.

Som du kan se i Google screenshot, bliver typografier inden for tekstindtastningsfelterne nu understreget i rødt.

Dette virker i alle versioner af Firefox, selv om nye versioner vil få det tændt automatisk, så det er bedst for tidligere udgivelser af Firefox-browseren på hardware, der ikke har opdateret uanset årsagen.