Snow Leopard Standard Desktop Baggrundsbillede på Mac OS X

Mac OS X Snow Leopard leveres med et smukt rumtema som standard desktopbillede.

Hvis du ikke har installeret Snow Leopard endnu, men du vil dele i det nice eye candy, så prøv at downloade nogle baggrundsbilleder med fuld opløsning!

Du kan klikke på miniaturebilledet til venstre for at downloade den fulde version af standard Snow Leopard-baggrunden, men dette flotte udseende plads tapet er ikke det eneste nye skrivebordsbaggrundsbillede inkluderet i Mac OS Snow Leopard.

Faktisk hvis du vil have de andre nye standardbaggrunde, kan du få en komplet samling af dem andre steder på nettet, du kan få resten ved Uneasy Silence eller Baggrunde til Mac (links fjernet nu, da de ikke længere er aktive - opdater med en kommentar nedenfor hvis du har en alternativ kilde).

Skrivebordsbaggrundsbillederne i 10.6 Snow Leopard er smukke og forskellige, hvis du ikke har set dem endnu, skal du kontrollere dem og downloade dem alle.

Mig personligt nyder jeg virkelig Snow Leopard plads tapet, jeg synes det ser fantastisk ud på Mac, men også på andre enheder, selvom en iPhone eller iPad eller Windows-computer ser det godt ud som tapet på.