Sådan gendannes CHK-filer

Hvis Microsoft Windows går ned, oprettes en CHK-fil (kontrolpunkt). CHK er faktisk alle fil- og programoplysninger gemt i CHK-formatet. Windows gør dette for at give computerbrugeren mulighed for at gendanne mulige indstillinger og information, der gik tabt, mens den uventede lukning opstod.

Trin 1

Skift filtypen, hvis du ved nøjagtigt, hvilken software eller hvilket program der var gået tabt. Dette kan gøres ved at omdøbe CHK-filen med den korrekte filtypenavn til det program, der oprettede den. For eksempel, hvis en Windows DOC-fil gik tabt, ændres "CHK" -udvidelsen til "DOC", så filen åbnes i Microsoft Word.

Trin 2

Download et gratis CHK filgendannelsesprogram. Uddrag filen ved hjælp af WinZip eller et hvilket som helst andet ZIP-program, og installer derefter programmet.

Trin 3

Åbn programmet CHK filgendannelse. Vælg en mappe eller et drev for at scanne efter CHK-filer. Hvis du kender CHK-filens filplacering, skal du vælge den.

Vælg de CHK-filer, du vil gendanne, når scanningen er afsluttet, og klik på "Udført". De gendannelige CHK-filer gendannes nu