Du kan ikke blokere opkald på iPhone, så oprettelsen af ​​en blokeret liste er den næste bedste ting

Evnen til at blokere indgående opkald på iPhone mangler på ældre versioner af iOS, og selvom nye versioner af iOS kan blokere opkald, bliver ældre enheder tilbage med funktionen Ikke forstyrr. Ikke forstyrr er fremragende, men det blokkerer ikke uønskede opkald, det er bare en tidsperiode, hvor opkald ikke vil genere dig.

Så hvad kan du gøre, hvis du rent faktisk vil blokere et telefonopkald på iPhone? Du har et par muligheder. Du kan forsøge at kontakte din mobiloperatør og anmode om at et bestemt nummer blokeres, men ikke alle operatører understøtter denne mulighed, og du vil bruge masser af tid på vent og hoppe rundt om tekniske supportmenuer for at finde ud af om det er muligt. Det er dog ikke rigtig levedygtigt for evryone, men det efterlader et par iOS-funktioner som det næstbedste, så du kan lave din helt egen gør-det-selv-blok-liste med sorter, der er centraliseret og konfigureret til let at ignorere og også let at tilføje til.

1: Opret en "ignorér" kontakt for numre og personer til at blokere

Selvom det kan virke fuldstændigt modstridende for at oprette en kontakt til de personer eller numre, du ikke ønsker at acceptere opkald fra, er det nødvendigt, hvis du vil ignorere disse tal ved hjælp af software.

  • Åbn Kontakter og tryk på knappen [+] for at tilføje en ny kontakt
  • Navngiv det "Ignorer" eller noget lignende, og tryk på nummerfeltet, tilføj hvert telefonnummer, du ønsker at ignorere til denne nyoprettede kontaktperson

2: Sluk advarsler, vibrerer og brug stille ringetoner til opkaldslisten

Nu, da du har den "Ignorere" -kontakt, der er oprettet, deaktiverer vi alle advarselslyd, tone og vibration for kontakten, hvilket forårsager, at hvert nummer i den pågældende liste bliver tavs.

  • Fra den nyligt udformede "Ignorer" -kontakt navigerer du ned til ringetone sektionen, banker på den og vælger en lydløs ringetone. Hvis du ikke har en lydløs ringetone, er det bare et øjeblik eller to med QuickTime Player, der skaber en
  • Tryk derefter på "Vibration" under Ringtone og vælg "Intet"
  • Gå nu videre til teksttoner, og som advarselstonen vælges "Ingen"
  • Endelig gå til "Vibration" under Tekst Tone og vælg "Intet"

3: Tilføjelse af nye numre til den blokerede liste

Fik et telefonopkald fra et nyt nummer, du vil "blokere" og ikke blive underrettet om igen? Intet problem

  • Send opkalderen til voicemail med et dobbelt tryk på tænd / sluk-knappen, lad det ringe ud af lydløs eller besvar det
  • Når opkaldet ikke længere er aktivt eller ringer, skal du trykke på den blå (>) pileknap ved siden af ​​nummeret i listen Nyheder
  • Rul ned og vælg "Tilføj til eksisterende kontakt", find kontakten "Ignorer" og tilføj nummeret til listen, hvilket forårsager, at alle tekster, opkald og advarsler ikke eksisterer for den, der ringer

At have en centraliseret "blok" -kontakt som denne er også langt mere foretrukket med at oprette en masse forskellige kontakter til alle numre, du vil ignorere, fordi det vil holde din adressebog ren, og du skal kun justere advarselsindstillingerne en gang. Husk at indgående opkald og tekster fra disse tal stadig kommer til at komme igennem til telefonen, de vil bare ikke advare dig eller forstyrre dig på nogen måde, hvilket gør dem nemme at ignorere.

Dette er helt sikkert en løsning, selvfølgelig, men indtil en ægte blokfunktion enten er implementeret på iOS-niveau eller universelt tilladt fra celleudbydere, er det virkelig det eneste valg, vi har.

Igen understøtter alle moderne versioner af iOS-kontaktpersoner kontaktpersoner, så du ikke behøver at bruge denne listemetode, men for ældre enheder fungerer bloklisten fint.