Effekter til at fjerne vokal i Adobe Premiere CS4

Adobe Premiere Pro CS4 er en version af Adobe Premiere Pro, en professionel videoredigeringssoftware, der er en del af Adobe Creative Suite. Softwaren giver brugerne mulighed for at redigere alt fra reklamer til spillefilm. Softwaren leverer hundredvis af video- og lydværktøjer. Disse værktøjer består af alt fra enkle kommandoer til komplekse effekter og giver brugerne mulighed for at justere og fjerne lydsang under redigeringsprocessen.

Sletning af spor

Den nemmeste metode til at slette et helt lydklip i Adobe Premiere Pro CS4 er simpelthen at fremhæve lydklippet i projektets tidslinje ved at klikke på det med musen og derefter trykke på backspace eller slet-knappen på tastaturet. Dette fjerner lyden, inklusive vokalen fra dit projekt. Brug dog ikke denne mulighed, hvis dit lydspor er tilsluttet et videospor, fordi du også mister videosporet.

Volumeneffekt

Der er snesevis af lydeffekter placeret i effektpanelet på din Adobe Premiere Pro CS4-projektskærm. Alle disse lydeffekter justerer din lyd på en eller anden måde. Flere af effekterne giver brugerne mulighed for helt at fjerne lyden. Lydstyrkeeffekten er en af ​​disse. For at tilføje lydstyrkeeffekten til et klip skal du blot klikke på Lydeffekter og vælge den lydtype, du arbejder med, f.eks. Mono eller stereo. Vælg derefter "lydstyrke", og træk og slip det til lydklippet i din tidslinje, som du gerne vil ændre. Du kan vælge at sænke lydstyrken, så du ikke længere hører vokalen. Dette fjerner lydstyrken, men videoen bevares.

Kanalvolumeneffekt

I effektpanelet i dit projekt finder du også en effekt kaldet "kanalvolumen". Denne effekt er forskellig fra "lydstyrke" -effekten, idet den giver dig mulighed for at fjerne vokalen på en bestemt kanal, mens du stadig holder lydstyrken på en anden kanal. Hvis du f.eks. Har optaget baggrundsstøj ved en begivenhed på dit kameras venstre kanal og en voice over på dit kameras højre kanal, kan du vælge at fjerne lyden i den venstre kanal for at eliminere distraherende vokal eller forstyrrende lyde.

Eksponentiel Fade

For gradvis at fjerne vokal skal du overveje den eksponentielle fadeeffekt. Denne effekt kan findes i effektpanelet ved at klikke på "lydovergange" og derefter "eksponentiel fade." Træk effekten til slutningen af ​​et lydklip i din tidslinje. Denne effekt reducerer langsomt lyden af ​​vokalen, indtil vokalen er helt falmet ud. Andre effekter i effektpanelet fjerner ikke vokalen, men de er beregnet til at hjælpe brugerne med at tilpasse vokal til at fjerne knitrende eller brummende interferenser for en mere professionel lyd.