Sådan monteres et spil i PowerISO

PowerISO er et alt-i-et-værktøj, der kan bruges til at oprette .iso-filer fra cd'er og dvd'er samt filsamlinger på din computer. Det kan også bruges til at brænde disse ISO'er på cd'er eller dvd'er eller montere dem på virtuelle drev, så de kan afspilles som om de var brændt på en disk. Spil, der er sikkerhedskopieret fra en cd eller dvd, kan monteres på et virtuelt drev i PowerISO for at forhindre ridser eller anden skade på diske.

Trin 1

Indsæt cd'en eller dvd'en, hvor spillet er installeret, i din computers optiske diskdrev.

Trin 2

Start PowerISO, og klik derefter på knappen "Kopier" på værktøjslinjen nær toppen af ​​vinduet for at starte ISO Maker. Vælg det drev, der indeholder den cd eller dvd, du vil kopiere, indtast et filnavn til den færdige ISO-fil, og indstil filtypen til .iso. Klik på "OK", vent derefter, mens PowerISO opretter en ISO-fil som en kopi af din spildisk.

Trin 3

Klik på "Mount" -knappen på PowerISO-værktøjslinjen og åbn kontekstmenuen til montering.

Trin 4

Klik på "Monter billede til drev [X]:", hvor "[X]" er bogstavet for et virtuelt drev på din computer, der ikke har noget medie monteret på det.

Vent til PowerISO monterer .iso-filen, du oprettede, på det virtuelle drev, du valgte. Når den er monteret, kan du vælge drevet i Windows Stifinder og få adgang til filerne i ISO, som om det var en egentlig CD eller DVD i et fysisk drev.