Næste iPhone Launch Date Set for September 12 [Opdateret]

Apple vil lancere den næste iPhone den 12. september ifølge en rygte fra den typisk pålidelige AllThingsD. Citerer kilder, siger de, at Apple har en begivenhed planlagt til et uspecifikt emne i anden uge af september, og foreslår, at arrangementet vil være for den nye iPhone-lancering.

Billeder af, hvad der hævdes at være den næste generation af iPhone, har nået flere gange nu, hvilket tyder på, at komponenter fremstilles og lækkes gennem forskellige dele af forsyningskæden. Med tanke på komponenter udgav AllThingsD også et diagram, der viser væsentlig forudbetaling af komponentforsyninger fra Apple, hvilket yderligere tyder på en kommende produktlancering:

Den faktiske udgivelsesdato for den næste iPhone forbliver ukendt, men enheden vil sandsynligvis blive sendt med iOS 6 forudinstalleret, og Apple har sagt, at iOS 6 er indstillet til en "Fall" -frigivelse. Efterår begynder officielt den 22. september i år.

Opdatering: Andre medier, herunder Bloomberg og New York Times, bekræfter nu "iPhone 5" den 12. september, hvor Bloomberg gentager en tidligere rygte om, at Steve Jobs arbejdede tæt på redesignet, inden han døde.

Opdatering 2: Wall Street Journal skimmer også ind for at bekræfte den 12. september, idet Apple-arrangementet diskuterer "nye produkter" - noter flertallet og nævner derefter iPad mini:

Selskabet forventes at afholde en begivenhed den 12. september for at diskutere nye produkter, ifølge en person, der er bekendt med sagen. En ny iPhone forventes senere i år, og Apple har også arbejdet med leverandører på en ny mindre fætter til iPad.

iPad mini og en ny iPhone lanceret samme dag? Det ville være noget.