Sådan nulstilles Xbox 360-controllere

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360-spilkonsol

  • Xbox 360-controller

Den samme metode til at slukke Xbox 360-controlleren korrekt bruges til at genstarte den. For at undgå at forårsage problemer med Xbox Live-profiler og systemfejl er et specifikt sæt kommandoer nødvendigt for at genstarte controlleren korrekt. Denne trinvise vejledning fører dig gennem denne nulstillingsproces.

Find den store "X" eller "Menu" knap i midten af ​​Xbox 360-controlleren. Tryk på knappen "Menu" for at få vist hurtigvejledningen.

Log ud af Xbox Live-profilen ved at trykke på den blå "X" -knap på højre side af controlleren. Et nyt promptvindue vises.

Vælg "Ja, log ud" fra det nye promptvindue for korrekt at logge ud af Xbox Live-profilen.

Hold den midterste "Menu" -knap nede, indtil et promptvindue vises. Tre muligheder vil være tydelige på prompten. Vælg "Sluk controller", og Xbox 360-controlleren slukkes.

Tryk på "Menu" -knappen i midten af ​​Xbox 360-controlleren, indtil den begynder at blinke lys omkring den. Xbox 360-controlleren genstartes nu fuldt ud.

Tips

Hvis du trækker batteriet ud af Xbox 360-controlleren, slukkes det også eller genstarter det.

Advarsler

Når du trækker batteriet ud af Xbox 360-controlleren, vil det stadig være logget ind i profilen og vil ofte forårsage fejl.