Sådan indstilles højttalertelefonfunktionen til automatisk at aktivere på iPhone-opkald

Alle opkald på iPhone afspiller som standard lyd via standard ørestykke øverst på telefonen, og hvis nogen ønsker at bruge højttalertelefon, aktiverer de det manuelt ved at trykke på "Speaker" -knappen under et aktivt opkald. Selv om det kan være den ønskede effekt for de fleste brugere, kan nogle brugere i forskellige situationer måske ønske at modtage og gøre alle telefonopkald med højttalertelefon aktiveret automatisk uden at skulle manuelt aktivere det hver gang ved at trykke på højttalerknappen.


Det er det, vi skal dække her, som i det væsentlige gør det muligt for iPhone højttalertelefon automatisk at indstille den som den nye standard lydindstilling for alle indgående og udgående telefonopkald og FaceTime Audio-opkald. Dette er en fantastisk tilgængelighed, men kan også fungere som et nyttigt trick til andre anvendelser.

Sådan indstilles højttalertilstand som standard for iPhone-opkald

Vil du have iPhone-telefonopkald til automatisk at være i højttalertelefontilstand? Sådan sættes du op på din iPhone:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone og gå til "General", og gå derefter til "Tilgængelighed"
  2. Se under Interaktionsindstillingerne for "Call Audio Routing" og tryk på den
  3. Skift indstillingen fra "Automatisk" (standard) til "Højttaler" for at gøre højttalertelefonen til standard for alle opkald foretaget til og fra iPhone
  4. Afslut fra indstillinger som normalt

Du kan straks teste indstillingen ved at foretage eller modtage et telefonopkald, som nu automatisk har højttalertelefon aktiveret på iPhone. Som nævnt er højttalertelefonindstillingen også aktiveret til opkald foretaget til og fra FaceTime Audio. Uanset opkaldstypen finder du, at "Speaker" -knappen automatisk fremhæves nu:

Nu, ved at trykke på højttalerknappen slukkes den og returnerer opkaldslyden til hovedtelefonens hovedtelefon. Dette reverserer i grunden den traditionelle iPhone standardindstilling ved at aktivere Speaker Mode automatisk, snarere end at slukke automatisk.

Dette er en utrolig nyttig funktion til en lang række brugssager, uanset om den er tilgængelig i almindelighed, situationer, hvor en person ikke kan eller er ubehagelig ved at holde en telefon op i deres øre og dermed ville have gavn af at have automatisk højttalertelefon aktiveret eller endda til situationer, når en iPhone Earpiece-højttaler fungerer ikke eller virker slet ikke, og derfor kan man fortsætte med at foretage opkald en bruger, der kan henvende sig til højttalertelefonfunktionaliteten i stedet. Den sidstnævnte situation kan være en løsning for en enhed, der sidder fast i hovedtelefonfunktionen og ikke svarer til traditionelle fejlfindingsmetoder.

En anden mulighed i de samme indstillinger giver brugerne mulighed for automatisk at rute alle opkaldslyd til og fra et headset, hvilket kan være lige så ønskeligt, forudsat at der findes et headset. En klar fordel ved at bruge et headset (eller endog de iPhone øretelefoner, der følger med enheden) er, at det er sjældent at tilbyde noget privatliv, mens højttalertelefonen er godt, at opkaldet afspilles fra højttaleren, hvilket gør det ikke ligefrem en privat samtale, hvis andre er omkring.