Sådan erhverves "Zodiac" -formularen i Final Fantasy Tactics

Elementer, du har brug for

  • Final Fantasy Tactics PS1 spil

  • Playstation-konsol

Den eneste sværeste tilkaldt trylleformular at erhverve i Final Fantasy Tactics, Zodiac-trylleformularen giver enorme mængder skade på alle fjender i et bredt spektrum på slagmarken. At få trylleformularen kræver, at du sender din fest til det laveste niveau i spillets mest udfordrende fangehul.

Fortsæt gennem spillet, indtil du når kapitel fire, og vind kampen, der finder sted på "Murond Holy Place."

Sådan opnås Zodiac Stave i Final Fantasy Tactics

Opbevar mindst en enhed i Summoner-jobbet, og sørg for, at enheden har en meget stor mængde hitpoint.

Tag festen til byen ved navn Warjilis og se scenen, hvor hovedpersonen lytter til nogle rygter i baren om et skjult fangehul. Efter scenen åbnes et nyt område på verdenskortet.

Gå til det nye område mærket "Deep Dungeon", og gå ind i fangehullets første niveau. Kør dig gennem de forskellige områder, indtil du når fangehullets 10. og sidste niveau.

Sådan opnås Zodiac Stave i Final Fantasy Tactics

Kæmp mod hovedfjenden på 10. niveau, en Lucavi-dæmon ved navn Elidibs, men dræb ham ikke straks.

niveau, vilje, endelig, tzodiac, fantasi, taktik, stave, tspell, tsummoner, dyb

Placer din Summoner, så hun altid er inden for Elidibs rækkevidde. Når Elidibs har trylleformularen "Zodiac" på din Summoner, får Summoner derefter evnen til også at trylleformuleringen.

Tips

Overvej at få din Summoner til at blive en Time Mage kort, så han kan lære "MP Switch" -kompetencen, hvilket vil gøre det mere sandsynligt, at Summoner vil være i stand til at overleve, når Zodiac-trylleformularen kastes på ham.

Advarsler

Udgangene mellem hvert niveau er ikke markeret på kortet i Deep Dungeon. Du bliver nødt til at sende dine enheder for at søge på hver firkant på kortet, indtil de finder indgangen til det næste niveau.