Mac Plus / Classic iPad Case

Ok dette indlæg udvikler sig så bare hos os her. Vi udgav oprindeligt et billede af iPad i en Mac Plus, og det var sjovt, men så skrev nogle få læsere med yderligere billeder og en video af en iPad i en Mac Classic og endelig en komplet vejledning om, hvordan man laver denne store iPad tilfælde selv.

Her er et skærmbillede af guiden:Du kan også tjekke en PDF-guide, så du kan se den i en større størrelse. PDF'en er på engelsk, men vejledningen er på japansk, takket være masser af billeder og Google Translate, er det let at følge selv.

Sådan laver du en Mac iPad Stand (engelsk oversættelse)
Forberedelsesvejledning til Mac Classic iPad [Google Translate]

En video af iPad Mac Classic Stand i aktion:

Her er billedet en læser sendte os om muligvis den sejeste iPad case nogensinde. Går alt ud og skaber en slotlader til deres iPad ind i siden af ​​en Mac Classic (som har samme kabinet som Plus) er virkelig nørd, men jeg elsker det:

Det ser faktisk ikke ud til at være svært at lave. Jeg spekulerer på, om nogen vil begynde at sælge disse? Bagefter kunne du rent faktisk synkronisere og bruge et bluetooth tastatur med iPad, og det ville gøre det til en fantastisk retro desktop case / stand til iPad.

Endelig en brug for den døde Mac Plus at samle støv i dit skab! Ovenstående billede er, hvad der startede alt dette, men det følger ikke den japanske vejledende vejledning, der skaber en meget mere flush og professionel installation. Kombinerer det gamle med det nye, hvorfor ikke sætte din iPad i Mac Plus skærmrum? Du kunne sikkert bruge en Mac SE, SE / 30, Classic eller Plus, da de alle deler samme type kabinet.