Hvordan får jeg mine Internet Explorer-favoritter tilbage på min skærm?

Brug af bogmærker i Internet Explorer er en måde at gemme dine yndlingswebsteder på og nemt komme tilbage til dem. Med kun et klik kan du vende tilbage til den side, der har en vare, du søgte at købe, eller den vigtige information, du har brug for til et projekt. Bogmærker er spild, medmindre du ved, hvordan du trækker dem op igen. Der er tre måder at få en liste over dine bogmærker på.

Klik på menupunktet "Foretrukne" i Internet Explorer. Øverst på Internet Explorer-skærmen (ved siden af ​​menupunkterne "File", "Edit" og "View") er "Favorites". En liste over dine favoritter vises som rullemenu. Klik på det bogmærke, du vil vende tilbage til.

Tryk på "Ctrl" + "B" på dit tastatur for at åbne dialogboksen "Foretrukne". En liste over alle dine bogmærker vises. Her kan du organisere dine bogmærker i mapper eller slette dem.

Klik på ikonet "Foretrukne" fra øverste værktøjslinje. Ikonet "Foretrukne" ligner en gul stjerne. Klik på stjernen, og listen over alle dine bogmærker vises til venstre på skærmen.