Apple Now Airing Holiday Commercial "Sway", der har iPhone X og AirPods [Video]

Apple kører nu en årlig ferie reklame for 2017 feriesæsonen. Årets ferieannonce er lidt som en miniature lille film, der understreger iPhone X og AirPods trådløse øretelefoner, og er blevet indlejret nedenfor for nem visning.


Med titlen "Holiday - Sway" har Apple-ferieannoncen en kvinde, der går rundt i en snevejrsby, mens du bruger en iPhone X og AirPods, der tilsyneladende bliver så fanget i at lytte til en bestemt sang, at hun støder på en fodgænger og derefter fortsætter med at have en kort fantasi om at dele sangen via AirPods, mens du udfører udførlige dansmanøvrer sammen i de snedækkede gader, inden du sniger ud af fantasien og derefter går væk fra hinanden efterfulgt af tagline "flytte nogen denne ferie" og et stænk af  Apple logoet.

Sangen, der spilles i baggrunden for Apple 2017-ferie kommerciel er "Palace" af kunstneren Sam Smith.

Apple "Holiday - Sway" kommercielt er lidt som en lille to minutters drama / romance film, og har nogle ligheder til ældre iPod reklamer, der præsenterede en masse dans.

Apple har også kørt julespecifikke annoncer tættere på juledagen selv, som er lidt mere sæsonmæssige temaer, der dækker alt fra Frankenstein sang julesange, Stevie Wonder synger en julesang, til julemanden ved hjælp af bl.a. Siri eller FaceTime.

Hvis du ser fjernsyn, vil du uden tvivl se denne kommercielle luftning nu, at 2017 feriesæsonen kicker i USA fra Thanksgiving weekend, gennem jul og nytår.

Hvis du har haft det her, kan du også sætte pris på de mange andre Apple reklamer, der tidligere har været sendt.